Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

10 nejvíc sexy mužů planety: Vítězem je hvězda 50 odstínů šedi!

  • 10. února 2015 | 10:30

    Jako každý rok, i letos magazín Glamour zveřejnil seznam deseti mužů planety, kteří jsou podle jeho redaktorů nejvíc sexy a o kterých ženy v noci tajně sní. Přestože nad některými musíme s podivem pozvednout obočí, první příčce tleskáme. Nejvíc sexy mužem planety je totiž pro letošní rok Jamie Dornan, představitel charismatického Christiana Greye. Kdo obsadil další místa?

  • Jamie Dornan

    Jamie Dornan
    Autor: profimedia.cz

     

    Donedávna nepříliš známý herec, rodák ze severoirského Belfastu se doslova přes noc stal miláčkem žen po celém světě. Není divu. Právě on je totiž představitelem Christiana Greye ve filmové adaptaci eroticko-romantického bestselleru Padesát odstínů šedi. Ať už tato volba splňuje vaše fantazie nebo ne, musíte uznat, že Dornan titul nejvíc sexy muže na světě získal oprávněně.

  • Benedict Cumberbatch

    Benedict Cumberbatch
    Autor: shutterstock

     

    Možná představitel novodobého Sherlocka Holmese není zrovna sexy symbolem, ale obrovské charisma určitě má. V kinech ho v současné době můžete vidět ve filmu Kód Enigmy, kde si zahrál roli profesora matematiky a kryptoanalytika Alana Turinga.

  • Tom Hiddleston

    Tom Hiddleston
    Autor: profimedia.cz

     

    Britský herec je zřejmě nejznámější díky své roli Thorova bratra Lokiho ve výpravném filmu Thor, rozhodně to ale není jediný film, který byste s Hiddlestonem měly vidět. A to nejen pro jeho prokazatelný talent, ale také kvůli kouzlu osobnosti, díky kterému se stává třetím nejvíc sexy mužem na světě.

  • Robert Pattinson

    Robert Pattinson
    Autor: profimedia.cz

     

    Co by byl žebříček nejcharismatičtějších pánů bez Roberta Pattinsona! I když jsme ho v poslední době v příliš mnoha filmech neviděli, jeho Edward Cullen v sáze Stmívání je prostě nezapomenutelný. A my ho milujeme...

  • Henry Cavill

    Henry Cavill
    Autor: shutterstock.com

     

    Novodobý Superman v podání Henryho Cavilla možná nesedí každému, ale pohled na jeho vypracované tělo dokázal mnoho názorů změnit. Cavill předvedl svůj talent a obrovskou přitažlivost už v historickém seriálu Tudorovci. Možná nevíte, že byl také první volbou pro roli Edwarda Cullena v sérii Stmívání. Než ale k natáčení došlo, bylo Cavillovi 25 let a na roli sedmnáctiletého Edwarda se nehodil. Proto roli dostal Robert Pattinson.

  • Theo James

    Theo James
    Autor: shutterstock.com

     

    O zatím nepříliš známém Theo Jamesovi se hovoří jako o "hvězdě zítřka". Přitažlivý urostlý herec je totiž podle všeho talentem a tváří, kterou budeme na filmových plátnech vídat hodně často. Zatím jsme ho měli možnost vidět v roli Tobiase Eatona známého jako Čtyřka v akčním sci-fi Divergent, ale jsme si jisté, že s tímto obličejem ho brzy čeká velký hollywoodský debut.

  • Harry Styles

    Harry Styles
    Autor: shutterstock.com

     

    A stejně jako v žádném žebříčku milovaných slavných mužů nemůže chybět Robert Pattinson, musí se v něm objevit také jeden z chlapců ze skupiny One Direction. Ať se nám to líbí nebo ne. Pravdou je, že jedenadvacetiletého Harryho bychom nenazývaly mužem, ale davy omdlévajících fanynek mluví jasně jinak.

  • Jamie Campbell Bower

    Jamie Campbell Bower
    Autor: shutterstock.com

     

    Možná si myslíte, že jste o Jamiem Bowerovi v životě neslyšely, ale tento herec s jemnými, až dívčími rysy má za sebou role ve slavných velkofilmech. Zahrál si totiž v posledních dílech Harryho Pottera, ve Stmívání i v seriálu Hra o trůny.

  • Jared Leto

    Jared Leto
    Autor: shutterstock.com

     

    Další z mužů, který sbírá ocenění "nejvíc sexy" už pěkných pár let. Ať je herec a hudebník Jared Leto dohladka oholený nebo nosí plnovous, milují ho ženy všech věkových kategorií.

  • Pharrell Williams

    Pharrell Williams
    Autor: shutterstock.com

     

    Hudebník Pharrell Williams se stal velkou senzací díky soundtracku k filmu Já Padouch s okouzlujícími mimoni a zachvátil svět hitem Happy. Milujeme na něm nejen hlas a hudební talent, ale také ležérnost a osobitý módní styl. Těžko uvěřit, že tomuto sexy muži s chlapeckým úsměvem je už 41 let.

Autor: brig
Diskuse ke článku
.