Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Mariah Carey (40): Čekám dítě

Fotografie
29. října 2010 | 08:48

Konečně potvrdila, o čem se tak dlouho spekulovalo. Zpěvačka Mariah Carey oznámila, že je těhotná. Ve svých 40 letech čeká prvního potomka!

Hvězda ve čtvrtek potvrdila, že s manželem Nickem Cannonem čekají prvního potomka, který by se měl narodit někdy na jaře. "Ano, jsme těhotní, je to pravda," řekla zpěvačka v rozhovoru pro americkou televizní stanici NBC.

"Bylo to těžké, protože jsme se to pokoušeli udržet pod rouškou soukromí, a to nebylo snadné," dodala zpěvačka s odvoláním na dlouhodobě kolující zvěsti o jejím těhotenství. Pohlaví potomka prý zatím nezná.

Čtyřicetiletá Carey a o deset let mladší Cannon byli pod "těhotenským drobnohledem" od chvíle, kdy se před dvěma lety vzali. Pověstem, že zpěvačka čeká dítě, se krátce po svatbě jen smáli.

"Mysleli jsme si, že je to legrace, protože všichni pořád říkali 'Jo, ona je v tom'. No a tak jsem si udělala test a byl pozitivní," vzpomíná slavná diva. Krátce poté ale potratila. "Bylo to opravdu smutné, museli jsme se s tím vyrovnat a překonat to," dodala.

Autor: ČTK, šim