Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Budoucí první dáma Melania Trump: Nemá ani vrásku, ale plastiky popírá

Fotografie
9. listopadu 2016 | 10:36

Je rozhodnuto! V pořadí 45. prezidentem Spojených států amerických bude republikán Donald Trump. To znamená, že novou první dámou USA bude jeho manželka slovinského původu Melania, která vystřídá celosvětově oblíbenou Michelle Obama.

Budoucí první dáma Ameriky se po boku svého manžela objevuje téměř neustále. Alespoň po dobu prezidentské kampaně mu byla stále nablízku. A budoucí prezident se za svou ženu stydět nemusí. Naopak! Melania je opravdu krásná, vždy perfektně upravená a dokonale oblečená. Na 46 let rozhodně nevypadá. Jak to jen dělá?

Její mladistvý vzhled je jednoznačně dílem plastických chirurgů. Melania totiž nemá na obličeji jedinou vrásku. Ne nadarmo už jí ve světě začali přezdívat "botoxová kráska". Bývalá modelka to vyvrací a tvrdí, že žádnou plastickou ani estetickou operaci nikdy nepodstoupila. Za jejím vzhledem stojí především zdravý životní styl, jak tvrdí.

Tomu příliš nevěříme. Tak snad alespoň její výrok, že chce být stejnou první dámou, jakými byly Bety Ford nebo Jackie Kennedy, bude trochu pravdivý. Zatím si utrhla spíš ostudu, když se v jednom z projevů na podporu svého muže během voleb více než inspirovala někdejším projevem Michelle Obama. 

Video se připravuje ...
Proslov Melanie Trump v Pensylvánii • VIDEO: youtube.com_World News Daily/BPŽ

Ve zkratce o Melanii

Melania Trump, rodným jménem Melanija Knavs, pochází ze Slovinska, ale v roce 2006 získala americké občanství. O rok dříve se provdala za Donalda Trumpa, se kterým se seznámila v roce 1998 na večírku v New Yorku. Rok po svatbě se jim narodil syn Barron William.

Melania začínala v 16 letech jako modelka. Během kariéry se objevila i na titulních stranách magazínů Vogue, Elle nebo třeba Harper´s Bazaar. Po skončení práce v modelingu se začala věnovat vlastním kolekcím šperků, které sklízejí velký úspěch.

...
Autor: Shutterstock.com
Tohle je první dáma USA! Profesionální manželka i nahá modelka. Přečtěte si celý její příběh. 

Autor: red