Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Rory z Gilmorek utajila těhotenství i porod! Kdo ji prásknul?

19. května 2016 | 11:30

Herečka Alexis Bledel (34), kterou všichni známe spíše jako Rory z oblíbeného seriálu Gilmorova děvčata, je pořádná tajnůstkářka. Teprve včera totiž zahraniční média odhalila, že na konci podzimu porodila syna. Podařilo se jí tak více než rok tajit těhotenství i porod, a to je na slavnou herečku slušný výkon!

Alexis Bledel pořádně vypekla všechny zvídavé fotografy a slídily dokonce už podruhé. V roce 2014 se jí podařilo utajit dlouho připravovanou svatbu s hercem Vincentem Kartheiserem. Teď opět dokázala, že i slavný herecký pár dokáže udržet své soukromí pod pokličkou. Zjistilo se totiž, že se jim zhruba před pěti měsíci narodil syn. Podařilo se jim tak utajit nejen celé těhotenství, ale i samotný porod.

Svět by se o novém přírůstku pravděpodobně nedozvěděl, kdyby tajemství neprovalil herec Scott Patterson, známý jako Luke Danes, rovněž ze seriálu Gilmorova děvčata. Ten prozradil, že herečce mateřství opravdu svědčí. "Zkrásněla a je moc šťastná," řekl. Pak ještě dodal, že Alexis je jedna z nejmilejších a nejchytřejších osob, se kterými se kdy setkal. Co na to asi poví Alexis, která nechtěla, aby se o jejím synovi média dozvěděla? Snad to neohrozí natáčení pokračování oblíbeného seriálu.

Zleva: scenáristka Amy Sherman-Palladino, představitel Deana Jared Padalecki, matka Lorelai Kelly Bishop, Alexis Bledel jako Rory, Lauren a Luke - Scott Patterson
Autor: Profimedia.cz

Autor: red