Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Angelina Jolie ukázala první šediny a promluvila o znásilnění

12. dubna 2013 | 12:40

Jako studentka působila sexbomba Angelina Jolie (37) na summitu v Londýně. Dlouhý vlněný kabát, nízko upletený drdol a poněkud staromódní lodičky udělaly Angelinu daleko starší. Ale to nebylo vůbec důležité.

Známá herečka pózovala na kamery a fotoaparáty a těm neuniklo to zásadní. Najednou celý svět obletěla informace o tom, že na hlavě nádherné Angeliny už prosvítají první šediny. Co si o tom myslíte? Posuďte sami!

Angelinu, která se již několik let opravdu aktivně věnuje charitě, na konferenci vyslala OSN, aby zde hájila práva uprchlíků. Ve své řeči se vyslovila k  sexuálnímu násilí na ženách a dětech ve válečných zónách.

„Ve válkách jsou stovky tisíc žen a dětí sexuálně napadány a častokrát se z nich stávají sexuální otroci a otrokyně. Znásilnění je chápáno jako něco, co se prostě v dnešním světě ve válkách stává. Ale tato forma násilí může a musí být řešena! Mluvila jsem se spoustou přeživších, kteří mi říkali, že cítí, že se o ně svět vůbec nezajímá. Ale dnes věřím, že jejich prosby budou vyslyšeny, " řekla mimo jiné ve své dojemné řeči Jolie.

Angelina Jolie na summitu v Londýně ukázala šediny
Autor: EPA

Maminka šesti dětí má povinností nad hlavu a proto si zřejmě před důležitou událostí nestihla dojít ke svému kadeřníkovi. I když teď všechna světová média píší jen o Angeliny vlasech, uniká jim to jediné. Tato herečka má doopravdy srdce na dlani. Šediny nešediny.

Autor: ema