Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Oblékněte se do Ria!

9. srpna 2016 | 15:01
Prezentace klienta |

Olympijské uniformy českých reprezentantů vždy vyvolávají rozporuplné reakce. Ani ty letošní nejsou výjimkou. Ve spolupráci se společností Procter & Gamble pro kampaň Děkuji, maminko jsme vytvořili méně šokující a o to více slušivé kostýmky inspirované brazilskými a českými barvami. Modelkami pak nemůže být nikdo jiný než maminka a dcera. 

#TYM #RIO2016 #DekujiMaminko #RioLookbook

Horké léto se pomalu přesunulo do své druhé půlky, tak by ženy a dívky měly využít každého okamžiku a obléknout šaty či veselé sukně s hravými topy. Kdy jindy ale vyzkoušet, zda vám sluší české, nebo brazilské barvy než při příležitosti letních olympijských her.

Barvy české trikolory jsou letos rozhodně v kurzu. Modré kalhoty by neměly chybět v šatníku žádné dospělé ženy stejně jako áčková sukně s širokým pasem ve skříni její dcery. Bílá halenka s tmavým spodkem pak krásně kontrastuje.
Autor: David Háva

Sportovně elegantní styl je nadčasový, jak dokazuje tato fotografie. Bomber je hitem letošní sezóny. Skvěle se hodí k džínám i elegantním šatům.
Autor: David Háva

Více fotek z našeho "olympijského" focení naleznete v galerii, kde si budete moci prohlédnout, které barvy našim modelkám sluší více.

Kampaň Děkuji, maminko společnosti Procter & Gamble se snaží podporovat maminky z celého světa. I vy můžete své mamince vyjádřit dík za její vřelou lásku. A proč ne rovnou celodenní péči stylistů a vizážistů.