Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Nejoblíbenějším dárkem pod stromeček je šperk. Pomůžeme vám s výběrem

11. prosince 2017 | 10:00
Prezentace klienta |

A je to tady. Do Vánoc zbývají už jen dva týdny a my stále ještě nemáme pohromadě dárky pro všechny své milované. Knihy jsme všem kupovali vloni, zážitky zase dostali k narozeninám. Anebo už dárky máme hezky zabalené ve skříni, ale cítíme, že to jaksi ještě není úplně ono. Že chybí TEN jeden úchvatný a osobní dárek, kterým vyjádříme svůj vztah. Netrapte se, máme pro vás tip, jak to elegantně zařídit. Sáhněte po jistotě, kterou je stříbrný šperk.

Nepropadejte vánoční panice, máme spolehlivý tip

Šperky byly odjakživa pozorností, kterou si lidé vzájemně projevovali svou náklonnost. Ať už je šperk malý nebo velký, vždy v sobě nese něco ušlechtilého, tajemného a napínavého, vždy to pohne s emocemi. Na ty míří i široká nabídka českých stříbrných šperků značky MOSHNA, ve které nechybí dechberoucí něžné i elegantní šperky pro ženy, chlapácké kousky pro pány či roztomilé šperky z dětské kolekce Jungle Pinkee pro vaši malou princezničku. Skutečným hitem zimní sezóny se však stala nová kolekce šperků Exclusive inspirovaná pohádkovými kraji Dálného východu, kde vám v pomalém rytmu času lehce zamotá hlavu omamná vůně lotosu a růžových kvítků sakury.

Ukázka šperků úspěšné kolekce Exclusive
Autor: MOSHNA

Vybírejte z tepla svého domova

Kdyby se vám z naší nabídky opravdu zatočila hlava a bylo těžké si rychle vybrat, nebo máte prostě jen málo času, máme pro vás snadné řešení. Nadělte pod stromeček některý ze stříbrných dárkových voucherů v hodnotách od 500 do 5000 Kč. Během malé chvilky vám voucher doručíme mailem a máte dárek hned. Pokud ale toužíte po voňavé atmosféře a máte rádi rituály tradičních vánočních nákupů, najdete ten pravý dárek z MOSHNY v některém z kamenných obchodů drogerie Teta či Albi.

Myslete na radost i zdraví

Stejně jako na design, myslíme i na kvalitu. Rozmazlete své blízké šperky MOSHNA vyrobenými z nejkvalitnějšího šperkařského stříbra 925/1000 a propracovanými v každičkém detailu tak, aby třpyt a krása darovaných šperků připomínaly vaše city po dlouhý čas. I pro vás je jistě prioritou zdraví vašich milovaných. Proto jsou naše šperky na povrchu ještě znovu postříbřeny čistým stříbrem nebo rhodiovány, aby chránily před alergickou reakcí. S hrdostí tak garantujeme jejich zdravotní nezávadnost. Vyberte si ty nejkrásnější dárky na www.moshna.cz ještě dnes a užijte si pozornost, kterou právem sklidíte. Přejeme krásné stříbrné Vánoce!