Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Kam na víkend? Nemusíte pouze na Halloween, vyrazte na výlet vlakem!

/
  • Užijte si s dětmi poslední říjnový víkend a vyjeďte si na výlet třeba Cyklohráčkem!
    Užijte si s dětmi poslední říjnový víkend a vyjeďte si na výlet třeba Cyklohráčkem! (Shutterstock.com)
    30. října 2015 ● 10:00

    Ať chcete nebo ne, Halloweenu se nevyhnete. Vydlabané dýně na nás číhají na každém rohu a ani o víkendu tomu nebude jinak. Ovšem pokud tento svátek v lásce příliš nemáte, určitě si vyberete z dalších akcí, na něž můžete o víkendu vyrazit s dětmi! 

  • 1.

    Halloween ve Žlutých lázních

    Halloween
    Autor: Profimedia.cz
    Pokud jste z Prahy a vaše robátka prahnou po strašidelné zábavě, pak si to namiřte rovnou na nábřeží a do Žlutých lázní. Od dvanácti do sedmi zde bude spousta soutěží, strašidelná dílna, stezka odvahy nebo ohníček na opékání buřtů. Po celou dobu mohou děti soutěžit a za posbírané bodíky pak získat malé dárky. Přijít můžete v maskách, ale pokud nestihnete žádné připravit, zachrání vás stánek, který bude kostýmy prodávat. Více se dozvíte zde.
  • 2.

    Lampionový průvod na zámku Berchtold

    Zámek Berchtold
    Autor: Profimedia.cz
    Strašidelná módní přehlídka, soutěže, klání v nejtemnějších částech hradu a duchařská diskotéka nejen pro nejmenší! Na zámku Berchtold se můžete také těšit na lampionový průvod parkem, kde mohou děťátka otestovat svou odvahu. Vše začíná už ve čtyři hodiny odpoledne a program vyvrcholí kolem sedmé hodiny večer.
  • 3.

    Podzimní dílna v Plzni

    Věnec
    Autor: Profimedia.cz
    Že je podzim skutečně v plném proudu, dávají najevo i tvůrčí dílny v Plzni, které se tuto sobotu otvírají a fungovat pak budou až do 28. listopadu. Každou sobotu od deseti do čtyř hodin můžete navštívit Pivovarské muzeum a vyzkoušet si v něm nejrůznější středověké výtvarné techniky. Svůj výtvor si pak můžete odnést domů. Pokud byste se báli, že nejste dostatečně zruční, můžete být v klidu. K dispozici budou zkušení lektoři, kteří vám pomohou. Rozpis programu a bližší informace se dozvíte zde.
  • 4.

    Na výlet Cyklohráčkem

    ss
    Autor: Ropid
    Který malý kluk by neměl rád vláčky! Nemusíte se na ně ale jen chodit dívat, tento víkend máte ještě poslední možnost projet se Cyklohráčkem. Ten jezdí z Prahy na Okoř a dále do Slaného. Celý vlak je přestavěný na jedno velké hřiště pro děti, a to jak pro ty malé, tak i větší. Najdete v něm dětský koutek s hrami nebo knihovničku. Vláček svou jízdu končí už tuto neděli, neváhejte tedy ještě vyrazit a spojit to třeba s prohlídkou Okoře! Více o Cyklohráčku se dozvíte zde
  • 5.

    Secesní hraní

    Letohrádek v Brně
    Autor: Profimedia.cz
    I když se může zdát, že secese děti příliš nenadchne (také čím, že ano?), určitě je vezměte do Brna do letohrádku Mitrovských. Koná se tam výstava Šťastný život v secesi. Zde si můžete prohlédnout, jak vypadala obydlí v této romantické době, stejně tak třeba oblečení. Pro vaše děti je zde připravena výtvarná dílna a další aktivity. Více se dozvíte zde.

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 0

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Články odjinud
VYHLEDAT VÝSLEDKY Načítám
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy