Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Kate Moss: Kouřila a ještě jí za to dali prachy!

9. března 2011 | 17:40

Evropa přestává kouřit. Alespoň se to tvrdí v reklamní kampani, kterou vymysleli v Bruselu. Kate Moss (37) na to ale kašle. Kouř vyfukovala přímo na molu během přehlídky značky Louis Vuitton na týdnu módy v Paříži. Návrhář Marc Jacobs si Kate Moss vybral na závěr přehlídky a udělal dobře, jejímu gestu a teatrálnímu vyfukování cigaretového kouře z úst, se tleskalo vestoje. A navíc za to dostala zaplaceno!

Kate Moss ale nemusela zas až tak předstírat. I ve skutečnosti je vášnivou kuřačkou. Kouření a nepravidelná strava ovšem nesvědčí její postavě. Na přehlídce si to kráčela v minišortkách s odhaleným pozadím, na kterém jsme mohli zahlédnout nevzhledné ďolíčky. Stejně tak na stehnech. Inu celulitida se nevyhne ani topmodelkám.

Vedle Kate Moss se na módním molu předvedly další slavné modelky. Naomi Campbell, Amber Valetta, Carolyn Murphy a Maria Carla. Netradiční přehlídka byla předváděna v kulisách pařížského hotelu a modelky místy připomínaly hostesky a služebné. Modelky obuly třinácti centimetrové podpatky a černé latexové oblečky.

Autor: gam, INT