Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Katy Perry: Nesnášela jsem svá prsa!

Katy Perry už je na svá prsa očividně pyšná
8. února 2011 | 22:48

Zpěvačka Katy Perry, která je známá svou ženskou postavou, se přiznala, že jako teenager chtěla vypadat jako modelka Kate Moss, která má hodně štíhlou, až chlapeckou figuru. Teď už je ale prý s velkými ňadry spokojená.

Katy Perry (26) má ňadra velikosti čtyři už od doby, kdy byla teenager. Tehdy je prý nesnášela a snažila se svá velká prsa všelijakými způsoby skrývat. Přála si mít chlapeckou postavu jako Kate Moss (36).

"Když jsem byla dítě, měla jsem velká prsa a nevěděla jsem, co s nimi. Chtěla jsem vypadat jako Kate Moss," přiznala zpěvačka magazínu Elle. Teď už je prý ale smířená, což dokazují i odvážné šaty, které zpěvačka nosí. Naposledy nutila muže nekoukat jí do očí v Mexiku, kde představovala svvůj nový parfém. Přitom se prý ale jako sexbomba necítí: "Necítím se jako diva. To je podle mě Beyonce."

V rozhovoru pro Elle se Katy svěřila i s tím, že by si přála miminko: "Někteří lidé nechtějí přijít o pódium, ale já si nejsem jistá, že patřím mezí ně. Ráda bych měla děti. Někdo nechce, aby mu děti překazily kariéru, ale já chci žít plnohodnotný život, do něhož děti patří." Perry je od loňského října vdaná za komika Russella Branda (35), tak se uvidí, zda na miminku zapracují už teď.

Autor: mivr
Video se připravuje ...