Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Co řeknete za peníze

Fotografie
17. září 2008 | 13:46

Nové reality show nám dokazují, co všechno jsou lidé schopni udělat pro peníze. Jak jste na tom vy?

Na televizi Prima se rozjela nová soutěžní reality show.

Pro české diváky je to "bomba", protože se mohou dozvědět skutečné perličky ze života jiných lidí. Měsícům stráveným v různých vilách již odzvonilo. Toto je něco zcela jiného. Lidé doslova "musí" odhalit i tu největší špínu ze svého života, pokud chtějí získat vytouženou výhru. Dozvěděli jsme se, že nynější přítelkyně jednoho ze soutěžících není tou nejhezčí milenkou, které v životě poznal. Další žena na sebe zase "práskla", že brala drogy a jednou se dokonce snížila k sexu za peníze, jenom aby měla na svou dávku. Co se ještě dozvíme?
Uvědomují si však vůbec soutěžící důsledky toho, co na sebe prozradí? Otázky, které v pořadu dostávají, jdou skutečně na tělo. Skrytá tajemství jsou odhalena a rodiče a přátelé jen šokovaně zírají na to, co dotyčný/á udělal/a nebo čeho je vůbec schopen/a.

Proč ale celý měsíc někde dřít, když totéž lze vydělat za jedinou noc?
Autor: SHUTTERSTOCK.COM

ANKETA

Byla byste za peníze schopná prozradit své slabosti?

Kamila Dudková (37), na MD, Jince
Nic. Do takové soutěže bych v žádném případě nešla. Připadá mi to až zvrácené. Otázky jsou hodně osobní a někdy až nepřesně formulované.

Ivana Plzáková (41), podnikatelka, Roudnice nad Labem
Ne, žádném případě. Jednou jsou to osobní záležitosti, a ty se neříkají ani za milion. Taková soutěž mě vůbec neláká, a navíc si myslím, že dokáže hodně narušit život všem v okolí daného člověka.

Jana Kubrichtová (25), referentka úřadu územního plánování, Straškov
V životě bych do něčeho takového nešla a ani by mě nenapadlo o tom přemýšlet. Nemám potřebu se předvádět. K vyzrazení tak osobních záležitostí by mě nepřesvědčila ani hromada peněz.

Lidé jsou kvůli vidině získání peněz schopni udělat vše.
Autor: SHUTTERSTOCK.COM

Související články