Pátek 17. května 2024
Svátek slaví Aneta, zítra Nataša
Zataženo, déšť 16°C

Barbie oslavila 65 let. Co jí přejí české celebrity?

6. května 2024 | 09:14

Ikonická panenka Barbie oslavila 65. narozeniny! Kromě toho, že stále dělá radost všem dětem i jejich rodičům, upozorňuje na nejrůznější společenská a aktuální témata. Jaký vztah mají k panence Barbie české celebrity a co pro ně znamená?

Velkolepá oslava panenky Barbie se konala 15. 4. 2024 v centru Prahy v krásném prostředí hotelu Alcron – Almanac x Prague. A protože Barbie znamená "you can be anything", mohli si pozvaní hosté vyzkoušet, jaké to je, být chvíli opravdovou Barbie. K dispozici byl floristický ateliér, kde si mohli hosté udělat stylovou čelenku nebo květinu ve stylu Barbie, fotokoutek, věštírna nebo kadeřnický a tetovací salon. Pro ty nejmenší byla k dispozici velká herna plná Barbie a Kenů.

Na večírku nechyběla spousta gratulantů z řad známých osobností. Růžovou oslavou provázela  zpěvačka a moderátorka Emma Smetana, která si povídala třeba s miss a modelkou Ivetou Lutovskou, zpěvačkou Elizabeth Kopeckou, influecerkou Zuzanou Stráskou nebo návrhářkou Vandou Jandou. Co pro ně znamená Barbie a co jí přejí do dalších let?

Video se připravuje ...
Barbie slaví 65 let - Co tato panenka znamená pro české celebrity, • VIDEO: C&See

Pokud milujete Barbie, můžete si zakoupit speciální kolekci vytvořenou k příležitosti 65. narozenin Barbie x Reserved.