Neděle 19. května 2024
Svátek slaví Ivo, zítra Zbyšek
Oblačno, déšť 19°C

Vydejte se na cestu svěžího občerstvení

26. dubna 2024 | 00:00
Prezentace klienta |

Lehké, barevné a šťavnaté. Takové je nové bezmasé občerstvení Shell Café, z něhož si vyberou nejen vyznavači zdravé stravy, ale i skalní milovníci masa.

Kromě nutričně bohatých jídel obsahujících například falafel, hummus, červenou řepu, quinou, špenát, pečené batáty, ovesné vločky nebo kokosový jogurt, najdete nyní v nabídce i dvě alternativy ke klasickým masovým jídlům. Gourmet Veggie hot dog a Veganské nugetky jsou od svých masových příbuzných prakticky k nerozeznání a chutnají fantasticky.

Zakousněte se do jedné z novinek Shell Café a dopřejte svému tělu na cestách něco zdravějšího.

Nová bezmasá varianta oblíbeného hot dogu

Máte rádi hot dogy na čerpacích stanicích Shell? Nyní si můžete pochutnat i na nové bezmasé variantě. Shell Café rozšiřuje svou nabídku o šťavnaté novinky, které vám na cestách dodají potřebnou energii.

Gourmet Veggie hot dog, nugetky, či salátové misky s falafelem, červenou řepou a pečenými batáty. Dále snídaňové misky s ovesnými vločkami, kokosovým jogurtem a čerstvým mangem. Vyberte si svého oblíbeného favorita a vyrazte na cesty s lehkostí!

Zdravá snídaně za každou cenu

Bez ohledu na to, zda ráno pospícháte, nebo bez snídaně den nezačínáte, nové snídaňové misky od Shell Café jsou zde pro všechny lidi, kteří potřebují rychlý a výživný start. Smoothie miska s kokosovým jogurtem a mangem osloví příznivce svěžích chutí, zatímco Overnight Oats nadchnou milovníky ovesných vloček, ořechů a lesního ovoce.