Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Co všechno přinesou dubnové premiéry na Disney+?

  • Peter Pan a Wendy
    10. dubna 2023 | 06:00

    Na Disney+ zavítalo jaro a s ním také mnoho nových filmů a seriálů. Podívejte se společně s námi na to, jaké novinky by vás v dubnu neměly minout. Rozhodně se máte na co těšit.

    V nabídce je několik knižních adaptací, včetně velmi očekávaného hraného filmu Petr Pan a Wendy nebo adaptace knižního bestselleru Krásné maličkosti.

  • Peter Pan a Wendy – premiéra 28. 4. 2023

    Dlouho očekávaná filmová novinka Petr Pan a Wendy pro novou generaci znovu zpracovává klasický příběh od J.M. Barrieho. Film režírovaný Davidem Lowerym vypráví příběh Wendy Darling, mladé dívky, která se bojí opustit svůj domov. Osudným se jí stane setkání s Petrem Panem, chlapcem, který odmítá vyrůst. Wendy spolu se svými bratry a maličkou vílou Zvonilkou putuje s Petrem do kouzelného světa Země Nezemě. Tam narazí na zlého kapitána Hooka, kterého ztvárnil Jude Law, a prožije vzrušující a nebezpečná dobrodružství, která navždy změní její život.

    Video se připravuje ...
    Upoutávka Disney+: Petr Pan a Wendy • VIDEO: Disney+

  • Krásné maličkosti – premiéra 7. 4. 2023

    Seriál podle knižního bestselleru Cheryl Strayed je o ženě, jejíž manželství visí na vlásku. Dcera s ní sotva promluví a její spisovatelská kariéra už prakticky neexistuje. Když je jí nabídnut sloupek poradny, myslí si, že je ta poslední, která by se pro takovou práci hodila… Opak je však pravdou.

  • Jak jsem poznala tvého otce – premiéra 19. 4. 2023 (2. řada)

    I v druhé řadě seriálu vypráví Sophie svému synovi příběh o tom, jak se kdysi seznámila s jeho otcem. Její povídání nás katapultuje zpět do současnosti, kdy Sophie a její blízcí přátelé řeší, kým jsou, co chtějí od života a jak se v době seznamovacích aplikací a neomezených možností skutečně zamilovat.

  • Will Trent – premiéra 5. 4. 2023

    Zvláštní agent Will Trent z Úřadu pro vyšetřování v Georgii (GBI) byl hned po narození odložen a zažil náročné dospívání v přetíženém systému pěstounské péče v Atlantě. Nyní je však odhodlán zajistit, aby nikdo nebyl ponechán napospas osudu tak jako on. I proto má na kontě nejvyšší počet vyřešených případů v GBI. Hlavní hrdina, kterého ztvárňuje Ramón Rodríguez, je inspirován detektivkami Karin Slaughter.

     

Autor: Aneta Mrazilová
Diskuse ke článku
.