Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Mláďátka: Hlasování začalo, zvolte to nejroztomilejší!

30. dubna 2012 | 12:37

V pondělí 30. dubna přesně ve 12:00 hodin začalo internetové hlasování, ve kterém právě vy, čtenáři Bleskprozeny.cz, rozhodnete o patnácti výhercích nové jarní soutěže Mláďátka.

V prvním ročníku naší nové jarní internetové soutěže Mláďátka se o vaše hlasy uchází více než 500 fotografií. Jedna roztomilejší než druhá. Malá koťátka i štěňátka, skotačivá kůzlátka, zajíčci ušáčci, okaté děti...

Jak hlasovat?

Hlasovat můžete na stránkách bleskprozeny.cz/mladatka od 30. dubna od 12 hodin do 14. května 2011 do 12 hodin. Patnáct fotografií, které získají nejvíce vašich hlasů, obdrží hodnotné ceny. Hlasování pro každou fotografii je omezeno na 5 hlasů na jeden počítač, jednu IP adresu a na jednoho přihlášeného uživatele za hodinu. Hlasování je omezeno mezi půlnocí a 5. hodinou ranní.

Není asi nic roztomilejšího, než mláďátka. A vůbec nezáleží na tom, zda jsou divoká či domestikovaná.
Autor: profimedia.cz

Podpořte svého favorita, sestavte hlasovací tým!

Máte v soutěži svého favorita? Rozhodovat o postupu do finále bude každý internetový hlas! Postave proto své fotografii prostřednictvím emailu a sociálních sítí (například Facebook, Twitter, Lidé.cz) hlasovací tým, pošlete svým přátelům a známým link na jeho profil a požádejte je o hlasy. Výrazně tak zvýšíte šanci svým favoritům umístit se v internetovém hlasování na vítězných místech.

 

Ve hře jsou ceny za desítky tisíc korun

Ceny obdrží patnáct fotek s největším počtem hlasů. Autoři fotografií, které se umístí na 1.-3. místě se mohou těšit na digitální fotoaparát + velký balíček kosmetiky RYOR. Ti, kteří se umístí na 4. - 5. místě obdrží Sony Flash disk USB 4GB + velký balíček kosmetiky RYOR. Pro autory fotografií, které se umístí na 6. - 10. místě je připraven fotorámeček s fotoalbem + velký balíček kosmetiky RYOR. A na ty, jejichž fotografie budou na 11. - 15. místě už čeká velký balíček kosmetiky RYOR.

Kuřátka, kůzlátka, jehňátka, hříbátka, koťátka, štěňátka... Jaro je od nepaměti spjaté s roztomilými mláďátky.
Autor: profimedia.cz

Redakce Bleskprozeny.cz vybere navíc tři soutěžící, jejichž fotografie obdrží zvláštní cenu redakce, kterou je: digitální fotoaparát + velký balíček kosmetiky RYOR + redakční balíček plný překvapení.

Galerii soutěžních profilů, podrobné informace i pravidla soutěže naleznete na stránkách bleskprozeny.cz/mladatka.