Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Dárky na poslední chvíli: Ještě to stihnete!

Darujte poukaz na něco, po čem ve skrytu duše touží už dávno.
21. prosince 2011 | 07:54

Štědrý večer už je tu za tři dny a vy stále ještě nemáte všechny dárky? Nezoufejte! Nic není ztracené. Víme, kde je pořídit z pohodlí domova či kanceláře ještě 24. prosince.

Obchody přeplněné lidmi, zoufale pobíhajícími od jednoho poloprázdného regálu k druhému. Předvánoční shon. Stres. Takový je obrázek posledních dní. Vždyť Štědrý den je už v sobotu.

Vy však můžete být v klidu. Nezáleží na tom, zda jste neměli čas či chuť běhat po kamenných obchodech nebo jste na strýčka, babičku, kamarádku prostě zapomněli. Zklamaný nebude nikdo!

Vybere si opravdu každý

Jak na to? Navštivte Sleviště, které nabízí dárkové poukazy s 50 - 90% slevou. Vybrat si můžete třeba některý z týdenních i víkendových lyžařských či relaxačních pobytů, různé druhy masáží (čokoládovou, medovou, aroma, bylinkovou...), služby kadeřnických a kosmetických salónů, permanentky do posilovny nebo solária, nevšední a adrenalinové zážitky, bezbolestnou epilaci, netradiční kurzy, , profesionální fotografie, neinvazivní liposukci a desítky dalších. Na adrese www.sleviste.cz naleznete tisíce skvělých nabídek.

Bezpečnost na prvním místě

Stačí si vybrat, zaplatit a do několika minut můžete dárkový kupon vytisknout. Je to úplně jednoduché. A co je hlavní, i bezpečné. Společnosti, které weby provozují ani obchodníci, kteří slevy nabízejí, nemají při platbě kartou přístup k žádnému z vašich údajů. Platby probíhají přes platební brány bankovních institucí. Samozřejmostí je nejvyšší standard zabezpečení. Veškerá data přenášená při realizaci platby mezi bankou a Vaším počítačem jsou šifrována protokolem SSL nebo 3D Secure.

NÁŠ TIP

PRO NĚJ

* Sen každého muže! Originální vánoční dárek pro všechny milovníky motorů. Čtyřhodinová adrenalinová škola driftu v upraveném speciálu s neskutečným výkonem nad 400HP se 60% slevou. Na vlastní kůži si vyzkouší řízení nadupaného sporťáku přetáčivým smykem! Nejlepší z nejlepších se navíc může stát člem ADRIFT teamu pro mistrovství ČR!

* Nevšední gurmánská zážitek! Bizoní steak ve vyhlášené restauraci Mount Steak Restaurant s 50% slevou. Vraťte ho do dob, kdy jako kluk četl o táborových ohních, na nichž jeho hrdinové připravovali právě ulovenou zvěř.

* Čtyřhodinová škola smyku se slevou 58 %. Stane se pánem krizových situací na sněhu, ledu i vodě. Po absolvování se naučí zvládat bezpečně všechny krizové situace, které ho v běžném provozu mohou snadno potkat!  Na vlastní kůži si vyzkouší, jak pohotově reagovat na nebezpečí na vozovce, jak co nejrychleji a zároveň bezpečně zabrzdit své auto při nejrůznějších riskantních situacích.

Další stovky nabídek najdete na webu Sleviště.

PRO NI

* Ultrazvukové čištění pleti a masáž obličeje s 77% slevou. Luxusní péče pro hladkou, pružnou a rozjasněnou pleť. Při tomto ošetření se aktivuje tvorba kolagenových a elastinový vláken, dochází k hloubkové regeneraci pokožky a potlačení tvorby vrásek. Zákrok zaručuje odstranění odumřelé tkáně, odstraňuje nadměrný mazotok, hluboce čistí pleť a odstraňuje z pórů všechny nečistoty.

* Neomezený vstup na celý měsíc do fitness centra Olgy Šípkové se slevou 50 %. Členství zahrnuje vstup do posilovny, na spinning, na aerobiky a do regenerační části (bazén, sauna, vířivka a pára). Fitness centrum disponuje plochou 850 m2, a navíc bazénem s relaxační zónou.

* Pětitýdenní intenzivní fotoomlazující kůra s neuvěřitelnou předvánoční 84% slevou! Pro pevnější pleť a redukci vrásek. Fotorejuvenace, biostimulační laser a liftingová kosmetická péče – to vše po dobu pěti týdnů, po kterých bude žena nejen vypadat mladší, ale také se tak cítit! V luxusních bylinných lázních Hedera Spa každého hýčkají jako královnu…

* Kompletní kadeřnické služby v luxusním prostředí pražského hotelu Hilton se slevou 79 %! Mytí, regenerace, střih, foukání, žehlení a navíc jako bonus 70% sleva na barvu či melír! Bezchybný účes a zdravé vlasy jsou klíček k úspěchu!

Další stovky nabídek najdete na webu Sleviště.

Komerční prezentace