Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Oblečky pro psí mazlíčky - zzzzzima se kvapem blíží...

12. listopadu 2011 | 21:26

Pořiďte svému psímu kamarádovi nějaký pěkný obleček. I jemu totiž při náhlém přestupu z vytopeného bytu do mrazivého počasí hrozí nachlazení a další zdravotní komplikace. Velký výběr za skvělé ceny naleznete na eshopu nejPes Shop.

Dávno už neplatí, že tyhle vychytávky pro psy jsou jen výsadou hollywoodských celebrit a pro obyčejné smrtelníky jsou cenově nedostupné. Přesvědčte se sami na eshopu nejPes Shop. Ceny zimního oblečení se pohybují od 91 korun za svetr do 447 korun za nepromokavou kombinézu. Většina výrobků navíc má záruku českého výrobku - kvalitní zpracování.

Jistě teď namítnete, že psi přece mají srst, tak na co je do něčeho ještě oblékat. Tohle však platí jen u těch, kteří po celý rok žijí někde na dvorku či v kotci. Na chladné počasí jsou zvyklí a jejich organismus v zimě nijak netrpí.

Ti, kteří však většinu svého psího života tráví ve vytápěném bytě, nejsou zdaleka tak odolní. Jejich organismus se s teplotními nárazy během krátkého zimního venčení nedokáže účinně vyrovnat. Ještě horší termoregulaci mají psi starší a samozřejmě štěňata.

Nenechte je trpět

Prochladlý pejsek je pak náchylnější k nejrůznějším nemocem z nachlazení i všudypřítomným virovým nákazám. Hrozí mu problémy se srdcem a dýcháním, pohyb omezující revmatické onemocnění kloubů. Zapomenout bychom neměli ani na oblast břicha, močový měchýř a ledviny.

Řešením je pořídit svému psovi nějaký pěkný obleček. Praktické a módní oblečení pro chlupáče všech velikostí naleznete na eshopu nejPes Shop. Kombinézy, svetry, mikiny, ale i pláštěnky či nepromokavé šusťákové overaly. Nechybí ani botičky, kšiltovky a samozřejmě bezpečnostní reflexní vesty.

Inspirujte se a pořiďte svému pejskovi dárek

Oblečení pro psy
Autor: shop.nejpes.cz
Tepláková souprava VIKI v šedé barvě na všechny čtyři nohy se zapínáním na knoflíčky. S kapucí a reflexními pruhy, očko na přípnutí vodítka. Cena od 327 Kč do 348 Kč podle velikosti.

Módní pulovr HUBERT se zajímavými

Oblečení pro psy
Autor: shop.nejpes.cz
prvky jako jsou plastické copánky, kapsička na knoflík a položená kapuce. Elastický materiál zajistí, že pulovr dobře padne a jeho oblékání není nijak náročné. Dodává se v příjemných podzimních barvách, kombinaci khaki a cihlové. Cena od 123 Kč do 139 Kč podle velikosti.

Oblečení pro psy
Autor: shop.nejpes.cz
Jednobarevný svetr POLAR je zhotoven ze silného úpletu, který je hřejivý a elastický, svetry se dobře tvarují podle "postavy" psa, jsou velmi praktické a nenáročné na údržbu. S bezpečnostní reflexní nášivkou na hřbetě. Cena od 126 Kč do 163 Kč podle velikosti.

Prošívaná vesta TOMMI Alpine SLIM s

Oblečení pro psy
Autor: shop.nejpes.cz
náplní z dutého vlákna spolehlivě ochrání před zimou, přesto je zachovaná vzdušnost a lehkost modelu.
Zip ve žluté barvě vesty. Na přání zákazníků se dodává i v úpravě FIT&SLIM určené štíhlým plemenům psů (jezevčík, jorkšír, peruánský naháč apod.). Cena od 184 Kč do 445 Kč podle velikosti.

Oblečení pro psy
Autor: shop.nejpes.cz

Bavlněná - manšestrová mikina WENDY s dlouhým rukávem, kapucí, kapsičkou na zádech a očkem na připnutí vodítka. Pohodlná, teploučká mikina se obléká přes hlavu. Cena od 200 Kč do 302 Kč podle velikosti.

Nepromokavá vesta PET´S PARTY

Oblečení pro psy
Autor: shop.nejpes.cz
TIME dobře ochrání záda před provlhnutím, bez přehnaného zateplení poskytuje komfort a pohodu nošení. Elegantní černá v kombinaci s červenou podšívkou podtrhuje temperament psích andílků s duší čertíka. Dokonalý městský outfit na jarní a podzimní období. Cena od 127 Kč do 198 Kč podle velikosti.

Komerční prezentace