Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Užijte si Velikonoce se slevou!

19. dubna 2011 | 11:24

Nemáte ještě plány na Velikonoce? Pak se podívejte na web Sleviště.cz a naplánujte si sváteční program. Z nabídek s 50-90% slevou si určitě vyberete. Dnes vám nabízíme čtyři tipy, jak si svátky jara zpříjemnit.

Navštivte stránky, které vám přinášejí stovky senzačních nabídek. Na www.sleviste.cz na vás čeká téměř patnáctset úžasných slev. Vybere si každý. Ať už toužíte po příjemné masáži, výletu s dětmi, chutné večeři, romantickému relaxačnímu pobytu nebo adrenalinovém zážitku. Na webu Sleviště naleznete vše!

Tip pro Pražáky na rodinný výlet

Stále ještě nemáte plán na Velikonoce? Máme pro Vás bezva tip! Návštěva svíčkárny Rodas se spoustou tvůrčí zábavy pro celou rodinu!

Na co se můžete těšit? Ukázky pletení pomlázek a košíků, zdobení vajec voskem, sami si můžete vyzkoušet, jak se dělá nalévání velikonočních svíček, a spousta soutěží pro děti a návštěva minifarmy!

Svíčkárna
Autor: archiv firem
Původní cena: 190,-Kč

Sleva: 74%
Nová cena: 49,-Kč

K tomu se můžete s chutí zakousnout do domácí grilované klobásky s oblohou a pivem Rohozec a jako sladkou tečku na závěr kopeček zmrzliny k tomu! A tohle všechno pořídíte za krásných 49,-Kč!!

Pro pražské návštěvníky je dobré spojení z Černého Mostu. MHD č. 303, výstup v Šestajovicích na zastávce

Svíčkárna
Autor: archiv firem
Balkán, odtud cca 2 minuty chůze do svíčkárny.

Svíčkárna RODAS byla založena před 20 lety na ploše 4500 m2 a po několika letech začala vyrábět i kosmetické přípravky, koupelovou sůl a parafinové zábaly. Název RODAS vznikl ze jmen zakladatelů svíčkárny Roman, Daniela a svíčky. V prodejně je i koutek muzea se starými  ručními stroji a sbírka betlémů.

Nádherné kraslice vykouzlí tu pravou atmosféru

Kraslice
Autor: archiv firem
Letošní Velikonoce se nemusíte trápit s v výzdobou Vašeho bytu. Nabízíme Vám tři skvělé varianty, jak si nechat ozdobit Váš byt ručně vyškrabávanými kraslicemi.

Původní cena: 80,-Kč

Sleva: 55%
Nová cena: 36,-Kč

Ručně vyškrabávané kraslice patří k prastarým technikám, kdy se používá ostrá hrana zbroušeného trojhranného pilníku. Tímto pilníkem jsou vzory vyškrabovány na předem obarvené vajíčko lihovou nebo anilinovou barvou. Technika vyškrabávání je typická pro jižní Moravu (oblast vesnice Borkovany), v současné době je již málo žen, které tuto dovednost umí, tak neváhejte!

Vyberte si ze tří nabízených variant. Nakombinujte si je jak chcete a těšte se na Velikonoce.

Kraslice slepičí (velikost cca 6 cm) pouze za 36 Kč
Kraslice husí (pevnější, velikost cca 10 cm) pouze za 56 Kč
Balíček kraslic (2 kraslice slepičí, 1 kraslice husí) pouze za 119 Kč

Na výběr máte z šesti barev: červená, černá, zelená, modrá, hnědá, fialová, oranžová.

Exkluzivní velikonoční pobyt pro 2 za 3192 Kč
Hotel Arnika
Autor: archiv firem

Ubytování na 3 noci, večeře při svíčkách, masáž, sauna, bazén a další procedury za báječných 3192 Kč! Kouzelný  ubytovací velikonoční balíček  v Podkrkonoší  pro Vás přichystal hotel Arnika!

Původní cena: 6720,-Kč

Sleva: 52%
Nová cena: 3192,-Kč

Hotel  se nachází ve velmi klidném prostředí podhorské obce Rudník na okraji východních Krkonoš. Najdete tu jedinečný klid venkova, který si vás zcela podmaní a vy budete relaxovat. Okouzlí vás zelené louky s pasoucími se koňmi a ovečkami s jehňátky nebo cvrlikání ptáků. Při procházkách jarní přírodou zapomenete na denní starosti.

Hotel ARnika
Autor: archiv firem
Užijete si příjemný relax na masáži, plaváním v bazénu s protiproudem, návštěvou saun, výlety do přírody a navíc si pochutnáte na  našich vynikajících kulinářských specialitách s dobrým vínem, pivem nebo kávou.

Bohatý obsah balíčku:
3 x ubytování se snídaní s bohatým teplým a studeným
velikonočním bufetem
1 x sváteční velikonoční večeře při svíčkách
1 x aroma nebo klasická masáž
3 x bazén s protiproudem
1 x finská sauna vč. osušky a prostěradla
1 x infrasauna vč. osušky a prostěradla
1 x privátně masážní lehátko
dárek – velikonoční pomlázka
WIFI připojení v restauraci
brzký check – in a  pozdní check-out

Navíc děti do 6 let zdarma, děti do 15 let další sleva 50 % z ceny dospělého!

Termín 22. 4. – 25. 4. 2011
Možnost prodloužení pobytu se slevou 50 % z ceny ubytování je možné.

Kolkovna
Autor: archiv firem

Pečené jehněčí kolínko a víno pro dva

Původní cena: 970,-Kč

Sleva: 58%
Nová cena: 399,-Kč

K Velikonocím patří jehně stejně jako kapr na štědrovečerní stůl.
Akorát do vany ho nejspíš dobrovolně nedostanete. S dnešní nabídkou si ve dvou pochutnáte na jehněčím kolínku a čtyřech sklenkách vína ve čtyřech restauracích Kolkovna.

Šéfkuchaři vám předloží přesně tuto jarní lahůdku – jehněčí kolínko pečené na rozmarýnu a česneku, podávané s listovým smetanovým špenátem a domácím bramborovo-slaninovým škubánkem.

Jehně oba zapijete rovnou dvěma sklenkami vína San Durango z Chile. Na výběr je příjemný Cabernet Sauvignon rubínové barvy a ovocné chuti s dlouhým kouřovým zakončením nebo svěží Chardonnay plné energie. Případně si místo vína můžete objednat i standardní nealkoholické nápoje.

Toto menu vás dostane svou chutí na kolena ve čtyřech provozovnách. Kolkovna Celnice nabízí zmodernizované prostory přímo u náměstí Republiky, Kolkovnu Olympia v prvorepublikovém duchu najdete v atraktivní lokalitě na Újezdě, Kolkovna Palác Savarin je umístěna v krásných prostorách barokního paláce a Kolkovna Budějovická vás může přesvědčit k návštěvě díky svému prvenství, jde totiž o první zcela nekuřáckou restauraci této sítě.

Klíčová slova: sleviště;velikonoce;
Diskuse ke článku
.