Neděle 19. května 2024
Svátek slaví Ivo, zítra Zbyšek
Oblačno, déšť 19°C

Nová soutěž: 80 000 korun za vaše recepty!

Fotografie
8. prosince 2010 | 12:00

Zapojte se do naší kulinářské soutěže, podělte se s námi o vaše oblíbené recepty a vyhrajte třeba 30 000 korun v hotovosti nebo některý z užitečných kuchyňských pomocníků. A jako bonus za nejvíc přihlášených receptů dalších 10 000 korun.

Pokud vaše rodinná kuchařka skrývá zajímavý recept, o který byste se rádi podělili, nebo znáte rychlé jídlo, které vždy sklidí nadšení celé rodiny, neváhejte a pošlete nám ho.

Nezapomeňte ani na osvědčené recepty na vánoční cukroví. Vyfoťte své výtvory a přihlašte je do soutěže.

VSTUP DO SOUTĚŽE ZDE >>

Přihlásit se je tak snadné

Soutěž „Tip na recept“ probíhá ve třech fázích. Nejprve vložte svůj recept nebo recepty na stránky recepty.blesk.cz. Čas na to máte od 8. prosince až do 30. ledna 2011. Pro vložení receptu musíte být přihlášeni. Přihlásit se můžete ZDE. Pokud ještě nejste na našich stránkách zaregistrováni, můžete tak učinit ZDE. Pak už stačí napsat jen název receptu, stručný popis, ingredience, postup a dodat fotografie.

Zapojte do internetového hlasování své okolí

Od 1. února bude probíhat hlasování. Do dalšího kola postoupí padesát receptů s nejvyšším počtem hlasů. Čím více hlasů nasbíráte, tím vyšší je pravděpodobnost, že do další fáze hlasování postoupíte právě vy. Své šance na postup zvýšíte, když do hlasování zapojíte své přátele a známé. Internetové hlasování ukončíme 13. února.

Připravte své mobilní telefony

Padesát nejlepších receptů z internetového hlasování se utká v SMS souboji. Peněžitou odměnu 30.000 korun vyhraje ten, který získá nejvyšší počet SMS hlasů. Druhý a třetí nejúspěšnější od nás obdrží 20.000 a 10.000 korun. Celkem odměníme třicet nejoblíbenějších receptů.

Vyhrajte i soutěž o největší počet receptů

Po celou dobu soutěže „Tip na recept“ (od 8. prosince do 27. února) zároveň běží soutěž „Maximum receptů“, která je určená pro ty z vás, kteří máte receptů hned několik. Jejím účastníkem se stáváte automaticky ve chvíli, kdy vložíte první recept na webové stránky recepty.blesk.cz. Ceny vyhrávají tři z vás, kteří vloží absolutně nejvíc receptů. To, jaké konkrétní ceny můžete vyhrát, se dočtete ZDE.

Kompletní pravidla soutěží "Tip na recept" i "Maximum receptů" naleznete ZDE.