Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Hit z USA: Neviditelné kalhotky! Kam zmizela cudnost?

Jsou kalhotky C-String revoluční vynález, nebo zapadnou?
5. července 2010 | 22:01

Amerika hlásí nový trend. Neviditelné kalhotky. Nabízí se otázka: Kam se vytratí smyslnost, moment odhalení, erotické napětí? Budou mít ženy v budoucnu vůbec co svlékat? Dámy – budete je nosit? A páni – bude se vám podobně "zabalená" žena líbit? Diskutujte!

Tanga patří beznadějně do minulého století... Tak hlásá webová stránka na prodej jedinečných kalhotek C-String. Možná má pravdu. Doba, kdy dáma laškovně muži pod nadzvednutou sukní ukázala kotníček, jsou dávno pryč. To každý ví. I doba, kdy letmo nadzvednutá sukně Marilyn Monroe ve větru způsobila šum v řadách kin. Dnešní doba je k tělu a sexualitě otevřená, spoře odděné dívky jsou vidět skoro všude.

Ohebný rám

Podle firmy, jsou kalhotky C-String zcela inovativní produkt. Mají ohebný vnitřní rám, který se dokonale přizpůsobí tělu. Jsou skvělé nejen svou konstrukcí a jednoduchostí, ale i pohodlností a praktičností. Zepředu vypadají – podle tvůrců - jako sexy spodní prádlo, vzadu proužek připomínající tanga. Na bocích není vůbec nic!

Je nesporné, že mnohé ženy tuto novinku na trhu uvítají. Ty, které musí obléknout upnuté koktejlky či sukni a nerady chodí "na ostro", si nebudou muset lámat hlavu s nelítostnou gumičkou způsobující zářez na bocích.

Na pláž?

Výrobce dále inzeruje, že kalhotky, jak produkt nazývá, se dají nosit kamkoli. Na nákup, do solária i na pláž pro krásné a celistvé opálení těla. Je nutno ptát se, kterou pláž myslel. Bezpochyby by nositelka tohoto výjimečného produktu z té veřejné byla vyloučena a na nuda by ji nepustili. Byla by příliš oblečená.

Spodní prádlo se vyrábí jedné univerzální velikosti, která se absolutně přizpůsobí. Komukoli. V ložnici pak poslouží C-String jako úžasné sexy prádlo. Přišly byste si dámy v kalhotkách svůdné? A vy muži, kteří se připojíte do diskuze – vzruší vás taková představa? Sundavali byste rádi drátek, ze kterého jsou kalhotky vyrobeny, z partnerčina zadečku? Není lepší žena v krajce, líbivá jemně zahalená iluze?

Jednou je vyzkoušíte a zamilujete si je! Tak tvrdí inzerent. Zamilovali jste se?

(zdroj: www.cstring.cz)

Autor: amp
Klíčová slova: kalhotky, c-string, cudnost
Diskuse ke článku
.
Související články