Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Valentýn netradičně: Relaxujte a pijte růžové pivo

Jávská masáž vás zbaví stresů a příjemná vůně vás nabudí na večer.
11. února 2010 | 06:59

Bonboniéra ve tvaru srdce a kytice rudých růží sice partnera potěší, ale rozhodně nepřekvapí. Vsaďte letos na originalitu a darujte partnerovi třeba zážitkový dárek, který si spolu romanticky vychutnáte.

Buďte pilná jako včelka

Chcete-li partnera překvapit, vstupte do pokoje oblečená jako pokojská s lahví sektu v ruce. Pokud vám služebná přijde moc klasická, vyzkoušejte třeba kostým včelky. Kostýmy jsou k dostání na stránkách www.sexykostym. cz a jejich cena se pohybuje kolem 1000 korun.

Relaxujte spolu

Dopřejte si se svým miláčkem hodinu a půl příjemné jávské masáže, která vás zbaví stresů a příjemně vás naladí na večer. Zážitek můžete koupit na stránkách www.denjaksen.cz a přijde vás na 3680 korun.

I pivaři oslavují

Den zamilovaných si zaslouží přípitek a nemusíte vždy sáhnout jen po sektu. V pražském pivovaru U Medvídků Na Perštýně budete moct ochutnat valentýnské pivo. Má medovou vůni, nasládlou chuť a růžovou barvu, aby zaujalo i ženy. Půllitrová láhev vás vyjde na 69 korun.

Valentýnské pivo je nasládlé a bude chutnat i ženám
Autor: Archiv firem

Slavte v karibském stylu

Vydejte se do pražských Čestlic, kde pro vás Aquapalace připravil karibskou párty. Dvě vstupenky získáte za cenu jedné, romantickou náladu zajistí svíčky, čokoládová fontána a koktejly zdarma. O zábavu se postará moderátor Leoš Mareš a soutěže pro zamilované páry. Párty začíná v 19 hodin a za vstupné dáte 130 Kč.

Zalezte spolu do tepla

Pokud chcete strávit Valentýna v teple svého domova, nadělte si siamskou deku s rukávy pro dva. Zapalte svíčky, vlezte do deky jako do spacáku, vytáhněte ruce, uchopte skleničku vína a pusťte si romantický fi lm. Deku pořídíte na stránkách www.toptoys. cz za 1590 korun.

Autor: tav
Klíčová slova: Valentýn
Diskuse ke článku
.
Související články