Samozřejmě, že obejdeme. Můžeme nadále krájet svým oblíbeným kuchyňským nožem z oceli. Stejně tak se ale můžeme koukat na černobílou televizi a nebudeme si pořizovat "plazmu". Ať chceme nebo ne, současná doba přeje moderním technologiím, a ty zkrátka nezadržitelně pronikly i do našich kuchyní. A je to opravdu dobře, keramické nože jsou vítaným pomocníkem!
Proč si nože pořídit?
- neničí vitamíny a enzymy v potravinách
- čepel nepodléhá korozi
- vydrží ostré až několik let
- jsou mnohem méně přilnavé než nože ocelové
- neuvolňují do potravin kovovou chuť
- jsou velice lehké
- krájení jde opravdu hravě a snadno si je zamilujete :-)
Čeho se vyvarovat?
- krájení velmi tvrdých a zmrzlých potravin
- domácímu přebrušování
- páčení, lámání a pádu na zem
Kde nakoupit kvalitně a za dobrou cenu?
www.ceratio.cz