Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Zveme vás na narozeninovou párty plnou módy a dárků pro vás

Co dělat po prohýřené noci?
16. dubna 2009 | 07:18

Slavíte ráda narozeniny? Zajímá vás móda a styl? Dostáváte ráda dárky? Pak se i s kamarádkami v pátek určitě vypravte do Palladia na senzační narozeninovou párty časopisu Elle.

V dubnu 1994 začal i v Čechách vycházet celosvětově uznávaný časopis Elle, který tak letos slaví 15. narozeniny.

316405:gallery:true:true

V pražském obchodním centru Palladium se tak 17. dubna od 20 hodin do půlnoci uskuteční velkolepá noční show. Její součástí budou módní přehlídky, dárek pro čtenářky ve formě 25% slev v téměř 40 značkových obchodech, možnost nočního nakupování, moderátorské vstupy „mladých a nadějných“ Jakuba Prachaře a Vojty Dyka, vybraní DJ’s, zvýhodněné ceny drinků a dalšího občerstvení v Café by Tretter’s, thajské masáže nohou zdarma a tak dále.

Zlatým hřebem show bude přehlídka patnácti unikátních modelů, které speciálně pro tuto příležitost navrhli přední čeští módní návrháři jako Klára Nademlýnská, Liběna Rochová, vycházející star Jakub Polanka a další. Přehlídka začne ve 21.00. Rolí modelek se exkluzivně zhostily známé české herečky a zpěvačky. Za všechny jmenujme aspoň Lindu Rybovou nebo Ivu Frühlingovou, které společně s ostatními vyjdou na molo ještě jednou, ve 22 hodin.

Liběna Rochová na přehlídce představila působivé modely..
Autor: Martin Mithofer


Všechny předvedené modely jsou nejen krásné, ale poslouží také dobré věci. Hned druhý den, 18. dubna 2009, se na stránkách www.elle-aukce.cz spustí několikadenní veřejná dražba těchto modelů. Výtěžek z aukce půjde na konto nadace Slunečnice Heleny Houdové, která pomáhá různě znevýhodněným dětem. Vy si uděláte radost novým kouskem v šatníku, a váš úsměv se bude zrcadlit v dětské tváři až někde na druhém konci světa.

Přestože se narozeninová show koná v Praze, přijet slavit mohou čtenářky z celé republiky. Elle jim totiž zařídila exkluzivní cenu za noc ve dvoulůžkovém pokoji v luxusním hotelu Hilton Prague, pouze 1000 korun.

Klíčová slova: elle;
Diskuse ke článku
.
Související články