Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Nemůžete odjet na dovolenou? Dobijte se všudypřítomnou energií doma

Načerpejte do sebe zářivou sílu sluníčka, osvěžující energii vody i svobodnou volnost vzduchu.
1. srpna 2013 | 08:50

Letní sezona je v plném proudu. Co však dělat, když si nemůžete dovolit pořádnou dovolenou? Esoterika je zde proto, aby nám pomáhala v každé situaci! Stačí se uvolnit a vnímat magické energie, které jsou všude kolem nás! Víte, jak na to?

Podle starobylých tajných textů je všechno na světě plné životodárné energie, která nás obklopuje, kdekoliv jsme. Indové ji říkají „prána“, Číňané „čchi“, staří Slované jí prý říkali „živa“. Ať ji však nazvete jakkoliv, je zde pro vás. Představte si ji jako jemné jiskřičky ve vzduchu, které poletují všude kolem nás, nabírají do sebe zářivou sílu sluníčka, osvěžující energii vody i svobodnou volnost vzduchu. Tato energie proudí světem a oživuje jej. Potřebujete „oživit“ i vy? Není nic snazšího!

Když jsem vyčerpaná po náročném dni v práci (a věřte, že ani já toho v létě nemám vůbec málo), vždy se mi osvědčuje meditace s vizualizací. Je to jednoduchá magická technika, kterou se může naučit  každý, ale má ohromné účinky. Udělejte si chviličku pro sebe, stačí pár minut třeba o polední pauze. Zavřete oči a zhluboka dýchejte. Představte si, jak při každém nádechu proudí životní síla v podobě zářivého proudu světla do vašeho těla a jak únava opouští vaše tělo s každým výdechem. Stojí to za to!

Načerpejte do sebe zářivou sílu sluníčka, osvěžující energii vody i svobodnou volnost vzduchu.
Autor: Shutterstock.com

Nebo si pořiďte magický amulet. Správně vybraný symbol vám při pravidelném nošení dodá přesně ty energie, které potřebujete. Potřebujete odstranit únavu, chránit před špatnými vlivy, posílit vaše duševní schopnosti nebo osobní vyzařování? Osvědčil se mi přívěšek s křišťálem, ale pro každého se hodí něco jiného. Oblíbila jsem si stránku Astronákupy, vždy, když hledám dárečky pro kamarádky, zamířím právě sem. Mají tam krásné šperky, a vždy, když vybírám, si nejprve vytáhnu jednu kartu, která mi prozradí, co obdarovaná osoba potřebuje.

Kartářka Martina
Autor: EMA
Zkusíte to taky?

Článek připravila kartářka Martina

JAK USTÁT VZTAH NA PRACOVIŠTI? Zavolejte mi na tel.: 906 707 080! Ráda vám v takové situaci diskrétně poradím! Jsem tu pro vás! Paní Martina

Autor: E.M.A. Europe