Pondělí 13. května 2024
Svátek slaví Servác, zítra Bonifác
Polojasno 22°C

Být krásná je věda: Kde vás vylepší nejlevněji?

29. srpna 2011 | 00:00

Každá žena by si přála být štíhlá, mít pevné svaly, krásnou tvář a bílé zuby. Jenže málokterá z nás má to štěstí být takhle dokonalá od přírody. Naštěstí máme k dispozici spoustu chytrých procedur, které nám v našem úsilí pomáhají. A když znáte tu správnou adresu, můžete je mít i za rozumnou cenu!

Slevových portálů je na našem trhu celá řada, ale není jednoduché se v jejich nabídce zorientovat. Slevový portál Pepa.cz, jehož název si rozhodně zapamatujete, se soustředí na slevy, které jsou zajímavé právě pro ženy. Přináší denně aktualizovanou širokou nabídku zkrášlujících procedur a pobytů za ceny, které si může dovolit skutečně každý.

Zmrazte tukům úsměv na rtech

Dieta
Autor: profimedia.cz
Kryolipolýza je jednou z novinek, které pomáhají bojovat s nadbytečnými kily. Tato metoda neinvazivní bezbolestné liposukce vychází z výzkumu, který prokázal, že tukové buňky jsou více citlivé na chlad než pokožka, nervy a svaly. Při kryolipolýze se cíleně zmrazí tukové buňky skrz povrch pokožky, aniž by se poškodila okolní tkáň. Tukové buňky pak samy odumřou.

Kryolipolýza efektivně formuje problematické partie břicha, boků, stehen, hýždí, paží, kolen a je výraznou a účinnou alternativou k chirurgickému zákroku. Na slevovém serveru Pepa.cz teď můžete koupit poukázku na kryolipolýzu za jedinečných 880 Kč se slevou 85 % z původních 6000 Kč.

Úsměv hodný Hollywoodu

Ilustračné foto
Autor: anc
O to, abyste svět oslňovaly zoubky barvy padlého sněhu se postará nová metoda OPALESCENCE BOOST PF. Na její účinky nemusíte čekat dlouho, během hodiny budou zuby o několik stupňů bělejší. Tato metoda je unikátní chemicky aktivovatelným složením, které umožňuje bělení zubů bez  ultrafialových světelných paprsků.

Díky použití dusičnanu draselného a fluoridu navíc bělení prospívá zdraví ústní dutiny, posiluje sklovinu a snižuje citlivost zubů. Server Pepa.cz  svým klientkám vyjednal slevu na bělení zubů ve výši 62 %. Díky tomu můžete mít zuby jak perličky jen za 2499 Kč, namísto obvyklých 6500 Kč.

Zkraťte ranní pobyt v koupelně

.
Autor: Shutterstock.com
Každodenní ranní maraton si teď díky moderní metodě permanentního make-upu můžete pohodlně zkrátit. Důležitým rysem tváře je obočí, které dotváří obličej, ať chcete nebo ne. Správný tvar umí pozdvihnout klady tváře, špatný tvar zase ženu může udělat starší, ustaranou, nebo zamračenou. Slevový server Pepa.cz nyní nabízí permanentní make-up obočí za skvělých 1500 Kč. Původní cena je přitom 3500 Kč.

Krásná na těle i na duši

Šumavský Hotel Kolibřík
Autor: Hotel Kolibřík
To, že vnitřní krása a pohoda se projeví i navenek, je stará známá věc. Proto věnujte pozornost i dostatečnému odpočinku a relaxaci. Odpočívejte o prodlouženém víkendu během třídenního pobytu pro 2 osoby se snídaní v šumavském hotelu Kolibřík za skvělých 960 Kč.

 

Komerční prezentace

Autor: zuf
Klíčová slova: inzerce, Pepa, levnesklady
Diskuse ke článku
.
Související články