Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Chcete být sexy? Balancujte, zavěste se a posilujte

15. srpna 2013 | 16:52
Prezentace klienta |

Potřebujete zpevnit postavu a nechce se vám trávit hodiny a hodiny v posilovně? Pak si pořiďte moderní fitness pomůcky domů a cvičte kdykoli se vám to hodí.

Procvičte nohy se schody na step aerobic

Ideálním prostředkem k posílení stehen, lýtek a zadečku, jsou schůdky na step aerobic. Cvičení sestává z vystupování a sestupování ze schůdku, čímž dochází k zatěžování svalstva na dolních končetinách.

Závěsný systém pro posílení celého těla

Profesionální závěsný systém ILWY Profi multitrainer je vhodný jak pro začínající, tak i profesionální sportovce. Posilování vlastní vahou těla je velice bezpečné, protože svaly nenamáháte příliš a nehrozí nebezpečí úrazu. Závěsný systém si navíc můžete přidělat kdekoli doma a cvičit například u sledování televize.

Vybalancujte si sexy tělo

Balanční podložka je oblíbenou fitness pomůckou, se kterou si můžete pořídit sexy křivky v klidu domova. Díky ní si zlepšíte koordinaci a posílíte stabilizační svaly, odplavíte stres a napětí a získáte rovnováhu.

Další články z kategorie

7 nejúčinnějších cviků pro krásné ruce, ploché bříško i pevný zadek!

7 nejúčinnějších cviků pro krásné ruce, ploché bříško i pevný zadek!

Chcete mít hezky vytvarované tělo? Začněte co nejdříve s posilovacími cviky, které opravdu fungují. Zacvičte si je doma podle videa s fitness trenérkou. … celý článek

Video se připravuje ...