Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Zastavte na chvilku čas a užijte si relax v lázních!

12. srpna 2013 | 00:00
Prezentace klienta |

Jste stále ve stresu, máte moc práce, nestíháte? Každodenní kolotoč vás už ničí a vy vše řešíte tabletkami proti bolesti hlavy, svalů nebo práškami na spaní? Máme pro vás skvělý tip, jak na chvilku zastavit čas a zregenerovat své tělo od hlavy až k patě. Navštivte malebné Lázně Mšené, oázu klidu a pohody, nedaleko Prahy a udělejte tak něco pro svou krásu, zdraví, ale i pohodu a lepší spánek.

V malebném údolí Mšenského potoka, pouhých 45 km od Prahy, navštivte historický areál Lázní Mšené. Již od roku 1796 jsou místní rodinné lázně navštěvovány náročnými klienty vyhledávajícími vedle léčby pohybového aparátu především pohodu, odpočinek a klid. V sedmi zrekonstruovaných lázeňských pavilonech naleznete kompletní služby pro vaše zdraví. V Lázních Mšené si odpočinou a zdraví utuží nejen klienti zdravotních pojišťoven, ale na své si přijdou i nároční klienti, kteří zde naleznou nově opravený Balneo provoz, wellness i další doplňkové služby moderní doby. V příjemném prostředí lázní s bohatou a stále rozšiřovanou nabídkou léčebných, preventivních a wellness procedur, si můžete léčit nemoci pohybového aparátu i regenerovat tělo a duši.

Autor: Archiv Lázně Mšené

Léto se pomalu blíží ke konci, a to nikomu na dobré náladě nepřidává. Vyberte si proto jeden z našich lázeňských pobytů a relaxujte. Vyzkoušejte Víkend splněných přání. Za pouhých 1.372,- Kč budete ubytováni s polopenzí v příjemném prostředí lázeňského parku. Navíc můžete parkovat na uzavřeném parkovišti, půjčit si kolo, zahrát si ping-pong či petangue, nebo si udělat malou vycházku do okolí s Nordic walkingovými holemi.

Autor: Archiv Lázně Mšené

Ale jaký by to byl pobyt v lázních bez lázeňských léčebných a relaxačních procedur?
Právě v tomto víkendu si můžete splnit vše, po čem toužíte. V nabídce víkendu splněných přání naleznete volně prodejné a ideálně sestavené balíčky lázeňských procedur. Vybírat si můžete z mořských, čokoládových, medových či bylinkových procedur. Pro aktivnější klienty je zde připraven balíček pohyb. V každém balíčku na vás čeká několik léčebných procedur. Vychutnat si můžete masáž, koupel, zábal, plavání v bazénu či parafín na ruce. Balíčky procedur pak zakoupíte dle jejich složení již od 980,- Kč. Víkend v Lázních Mšené si pak užijete skoro za babku.

Autor: Archiv Lázně Mšené

 

DÁMSKÁ NEBO PÁNSKÁ JÍZDA v Lázních Mšené

Chcete uniknout od každodenních starostí a povinností, potřebujete si vyčistit hlavu od práce nebo od partnera?  Máme pro vás ideální typ, víkend plný pohody, relaxace či aktivního odpočinku v příjemném prostředí malebných Lázní Mšené. Neváhejte a vezměte svou kamarádku nebo kamaráda a přijeďte. Během relaxačního pobytu se o vás při procedurách postaráme od hlavy až k patě. Na ženy čeká medová masáž zad, esenciální olejová aroma koupel, vanilkový zábal dolních končetin a regenerační zábal na ruce. A co muži? Naleznete na www.msene.cz

Autor: Imagio.cz

Zajímá vás více? Navštivte www.msene.cz a udělejte si radost pobytem v Lázních Mšené.

Další články z kategorie

7 nejúčinnějších cviků pro krásné ruce, ploché bříško i pevný zadek!

7 nejúčinnějších cviků pro krásné ruce, ploché bříško i pevný zadek!

Chcete mít hezky vytvarované tělo? Začněte co nejdříve s posilovacími cviky, které opravdu fungují. Zacvičte si je doma podle videa s fitness trenérkou. … celý článek

Video se připravuje ...