Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Netradiční dovolená v lázních

1. července 2013 | 00:00
Prezentace klienta |

Odložte počítač, vypněte mobil a jen klidně relaxujte v oáze klidu a pohody.  Tak by se ve zkratce dal shrnout pobyt v Lázních Mšené. Pokud si chcete skutečně odpočinout, zapomenout na starosti všedních dní a jen se nechat unášet během příjemných relaxačních procedur, pak právě pro Vás jsou Lázně Mšené jako stvořené.

 Malé rodinné Lázně Mšené se nacházejí uprostřed rozlehlého parku s rybníkem a v sedmi zrekonstruovaných pavilonech naleznete kompletní služby pro Vaše zdraví. Vyzkoušet si zde můžete nepřeberné množství masáží, zábalů, peelingů či koupelí a s profesionály, kteří se každému z Vás budou věnovat s pochopením pro individuální péči a potřeby Vám pomůžeme „dobít baterky“.

Slovanka.
Autor: Archiv Lázně Mšené

Lázně Mšené jsou zaměřeny na léčbu pohybového aparátu. V dnešní době však již neplatí, že lázně navštěvují jen klienti zdravotních pojišťoven, ale pro své zdraví chce něco udělat každý z nás. Lázně Mšené proto nabízejí týdenní a víkendové pobyty, ze kterých si jistě vybere každý. V letním období na Vás čekají pobyty Dámská a Pánská jízda, Prázninový týden i víkend nebo Slatinný víkend. Vyzkoušet však můžete také Romantický pobyt pro dva, Antistresový pobyt či pobyt Týden krásy. Aktuální nabídku pobytů naleznete na internetových stránkách lázní www.msene.cz

Vstupní recepce.
Autor: Archiv Lázně Mšené


Překvapte partnera  naplánujte báječnou romantickou dovolenou ve dvou

Kolikrát jste svému protějšku slibovali romantický večer, romantickou noc? Jistě ne jednou. Tak vezměte vše do svých rukou a jednou to splňte! Zpříjemníte si vztah a zažijete něco neopakovatelného. Vyzkoušejte romantický víkend v Lázních Mšené plný nových zážitků a jedinečné péče. Těšit se můžete na příjemné ubytování, romantickou večeři, ale také na procházky v krásné přírodě. Během pobytu si užijete především wellness a relaxační procedury.

Fitness pro všechny!
Autor: Imagio.cz

    
Skvělý letní detox nejen pro ženy

Pokud se Vám zdá, že je po dlouhém jarním období Vaše tělo unavené a Vaše pleť není hladká a pružná tak jako obvykle, máme pro Vás  tip na skvělý lázeňský program. Nechte se na chvilku unést a vstupte do světa duševní i tělesné harmonie, do světa krásy, vůní a relaxace, tedy do světa nazývaného magickým slovem WELLNESS a vyzkoušejte RITUÁL KRÁLOVNY KLEOPATRY, během kterého Vám nádherná vůně bude hýčkat sebevědomí a zvýší Vám tak pocit atraktivity.

Vychutnejte si Duo masáž.
Autor: Imagio.cz

Celotělový rituál, tedy celotělové ošetření od společnosti Alqvimia je inspirované zkrášlujícími rituály egyptských královen a přináší dokonalé uvolnění Vašemu tělu i duši. Je založeno na vzácných exotických olejích s myrhou a kadidlem - nejvíce ceněnými látkami starověkého Egypta.
Rituální ošetření v částce 1.800,- Kč zahrnuje:
- celkovou aromaterapii
- celotělový peeling směsí solí a speciálních olejů
- detoxifikační tělový zábal s vonnými esencemi
- obličejovou masáž liftingovým sérem
- celotělovou relaxační aroma masáž

Hit sezóny Nordic Walking.
Autor: Archiv Lázně Mšené


Lázních Mšené jej můžete využít a vyzkoušet nejen rituál královny Kleopatry, ale také Rituál vůní pro ženy i muže či Rituál Hanakasumi.

Více lázeňských rituálů, pobytů a další nabídku naleznete na www.msene.cz nebo volejte: +420 416 866 007, 009. Těšíme se na Vás, Vaše Lázně Mšené.