Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Slavní a prolhaní: Neuvěřitelné výmluvy celebrit! Menstruace, léky a cizí oblečení

  • Naučený text dokáží prezentovat přesvědčivě, když jsou ale nachytáni na švestkách, nedokáží být příliš kreativní.
    14. ledna 2015 | 06:00

    Jsou v hledáčku všech médií, veřejnost na ně upírá zrak. Přesto, nebo možná právě proto, se některé hvězdy občas chovají jako utržené ze řetězu. A místo toho, aby se pak snažily vše v tichosti urovnat, trvají na své nevině a hledají nesmyslné výmluvy, které by snad nenapadly ani puberťáka.

  • Mel Gibson

    Mel Gibson
    Autor: Profimedia.cz

     

    Myslíte si, že tequila z vás může udělat rasistu? Mel Gibson se o tom snažil přesvědčit své fanoušky i soud. Samozřejmě marně.

     

    Když byl totiž hollywoodský herec v roce 2006 zadržen za řízení v opilosti, velmi rozhodně pak soudci vysvětloval, že příčinou všech jeho šílených antisemitských řečí, které ze sebe "v přechodném pominutí smyslů vychrlil", byla "choroba jménem alkoholismus".

     

    "Jednal jsem při zatýkání jako člověk, jenž byl mimo sebe, a řekl jsem věci, o nichž nevěřím, že jsou pravdivé. Je to opovrženíhodné. Hluboce se za všechno stydím," prohlásil později.

  • John Galliano

    John Gallian
    Autor: EPA

     

    Světoznámý britský módní návrhář si pak vypůjčil stejnou výmluvu v roce 2011, když jeho závislost na alkoholu, uklidňujících lécích a prášcích na spaní údajně způsobila, že v pařížském baru opěvoval Hitlera.

     

    "Miluju Hitlera. Lidi jako vy by byli mrtví. Vaše matky, vaše předky, všechny by vás zplynoval...," říká "společensky unavený" Galliano ženám na záznamu, který pohotově pořídil na mobilní telefon jeden z jejich přátel.

     

    Tenhle podivný výstup mu totálně zbrzdil skvěle rozjetou kariéru. Za xenofobní a antisemitské výroky mu navíc na podzim roku 2011 pařížský soud, kde se Galliano přiznal k závislosti na alkoholu a lécích, uložil pokutu v přepočtu asi 200 000 korun.

  • Winona Ryder

    Winona Ryder
    Autor: profimedia.cz

     

    S neuvěřitelnou výmluvou přišla bývalá partnerka Johnnyho Deppa, když byla v roce 2001 přistižena, jak se snaží pronést z obchodu šaty bez placení.

     

    "V jednu chvíli nám tvrdila, že se snažila vžít do role kleptomanky," vypověděl zasahující policista před soudem, kde se zpovídala z krádeže značkového oblečení v přepočtu za 100 000 korun v obchodě v Los Angeles. "Chtěla prý vědět, jaké to je, krást v obchodě," dodal policista.

  • Nicole Richie

    Nicole Richie
    Autor: Profimedia.cz

     

    Na pravidelné měsíční ženské potíže se herečka vymlouvala v roce 2006 poté, co ji zastavila dopravní policie, protože jela v protisměru po dálnici v Los Angeles. Snažila se policistům namluvit, že to není její vina, protože se jen snažila zmírnit své menstruační bolesti, proto si jen vzala analgetikum a zkombinovala ho s marihuanou. V té době byla dokonce těhotná.

     

    Po odsouzení se pak v médiích několikrát za své řidičské excesy omluvila. Prohlásila také, že by se nejraději osobně omluvila všem lidem, kteří ztratili svého blízkého kvůli opilému řidiči. "To bohužel nemůžu, ale takto alespoň můžu splatit své dluhy a převzít odpovědnost a stát se dospělou," prohlásila.

  • Charlie Sheen

    Charlie Sheen
    Autor: Profimedia.cz

     

    Tenhle proslulý bouřlivák se zase v důsledku nepříznivé reakce na "nějaké prášky" ocitl nahý, opilý a zdrogovaný kokainem s pornohvězdou v ošuntělém hotelovém pokoji, odkud byl odvezen rovnou do nemocnice.

  • Lindsay Lohan

    Lindsay Lohan
    Autor: profimedia.cz

     

    Americká herečka je svými alkoholovými a drogovými excesy vyhlášená. Její kamarádka dokonce novinářům přiznala, že se Lohan potácí z jedné krize do druhé a svůj život vůbec nezvládá.

     

    "Dala si dvacet lajn kokainu během jediné noci. Stála sama svlečená do kalhotek a šňupala to přímo z konferenčního stolku. Lindsay vůbec nezajímalo, kdo ji vidí a kde to dělá. Ani se nesnažila přestat pít. Snažila se roznášet všem lahve s vodou, aby lidi zmátla a mysleli si, že je čistá, ale svou lahev vylila a naplnila vodkou se sodou," sdělila.

     

    Ke svým neřestem se ale sama herečka nepřiznává. Když u ní v roce 2010 při prohlídce policista objevil v kapse kokain, prohlásila, že si asi "půjčila" džíny od asistentky.

  • Jennifer Lopez

    Jennifer Lopez
    Autor: Profimedia.cz

     

    Zpěvačka s jedním z nejdiskutova­nějších pozadí světa v minulosti dlouhé roky lhala o svém datu narození. Tvrdila, že se narodila v roce 1970. Když ale musela jednou na policejní výslech, byla povinna sdělit své skutečné datum narození. Tím je rok 1969. 

Klíčová slova:  vip, celebrity, lež, výmluvy, drogy, alkohol, závislost
Diskuse ke článku
.