Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Frčí plastiky podle celebrit: Podívejte se, čí prsa jsou nejžádanější!

  • Scarlett Johansson má prý nejkrásnější přírodní prsa Hollywoodu. Nedokázal jim odolat ani Woody Allen.
    5. září 2014 | 06:00

    Malé kopečky jako má Victoria Beckham, oblejší ňadra podle Catherine Zeta-Jones nebo sexy plná prsa Scarlett Johansson? Poprvé si ženy mohou vybrat z více než 600 nabízených modelů, které byly ručně vyrobeny podle poprsí slavných žen. Zjišťovali jsme, o které hrudníky je největší zájem.

  • Victoria Beckham

    Victoria Beckham
    Autor: profimedia.cz

     

    Bývalá Spice girl má sama za sebou už tři plastické operace ňader, přesto jsou právě její prsa ta nejžádanější. Hruď jí přitom paradoxně aktuálně "zdobí" malé jedničky. Ty zřejmě lépe ladí s její rolí módní návrhářky. Kolem ní se totiž pohybují jen samé ploché modelky a se svými pětkami, které nosila před tím, by působila nepatřičně.

  • Catherine Zeta-Jones

    Kráska z Walesu, Catherine Zeta Jones svou smyslnou ženskost umocnila v toaletě, v níž spojení pudrového šifonu a zlaté aplikace vyznělo velmi noblesně. Závěsy v uších model skvěle dotáhly a vlna rozpuštěných vlasů působivě kopírovala křivku ornamentálního dekoru.
    Autor: ČTK, Reuters

     

    Po takovýhle ňadrech ženy touží. Ale nemyslete si, že jsou přírodní. Ještě v jedenadvaceti letech měla Catherine hruď takřka úplně plochou. I ona tedy prokazatelně využila služeb plastických chirurgů. Musíme ale uznat, že odvedli skutečně dobrou práci.

     

  • Scarlett Johansson

    Scarlett Johansson má prý nejkrásnější přírodní prsa Hollywoodu. Nedokázal jim odolat ani Woody Allen.
    Autor: unrealitymag.com
    O sexy herečce se tvrdí, že má nejkrásnější přírodní prsa v Hollywoodu. Její poprsí zbožňují nejen pánové. Zálusk na ně měla i její kolegyně Natalie Portman, která svého času prohlásila: "Vážně, opravdu bych chtěla chňapnout Scarlett za prsa. Má je totiž nádherná." Není proto divu, že i tenhle model je žádaný.
  • Salma Hayek

    Oliver Stone a Salma Hayek.
    Autor: buzzfeed.com


    Jedna z nejvíce sexy žen Hollywoodu si prý na plné křivky musela počkat. Ve škole se jí dokonce spolužáci posmívali, že je plochá a že vypadá jako kluk. "Ve třídě jsem byla nejmladší. Ostatním holkám už začala růst prsa a já pořád nic. Měla jsem strach! Všichni se mi smáli. Vypadala jsem jako kluk," postěžovala si Salma v rozhovoru. Nakonec dostala spásný nápad. "Pak jsem šla do kostela, kde se prý dějí zázraky. Strčila jsem ruce do svěcěné vody a přála si: Kriste Ježíši, dej mi prsa! A ono to vyšlo," vzpomínala herečka.

  • Jessica Simpson

    Onehdá se svěřila, že jí její prsa brání v běhání, které tolik zbožňuje.
    Autor: Profimedia
    Americká herečka se svými vnady, na které prý ještě nesáhl žádný plastický chirurg, chlubí ráda. "Ještě nikdy se jich nedotkla ruka plastického chirurga. Jsou fakticky pravá. A velikost? Mám čtyřky!"

Diskuse ke článku
.