Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Vyretušované hvězdy: Co skrývají? Špeky, celulitidu, i povislou kůži!

  • Z oplácané boubelky je na obalu posledního alba díky photoshopu sexy kost s dlouhýma nohama a štíhlým pasem.
    4. června 2014 | 06:00

    Jsou krásné, štíhlé, mají dokonalá těla. Zdání ale často klame. Nenechte se ošálit a nepropadejte zbytečně depresi! Z přebalů desek, videoklipů i obálek časopisů na vás totiž shlížejí pouhé výtvory šikovných grafiků. Realita je totiž úplně jiná! A pohled to není zrovna hezký...

  • Mariah Carrey

    Z oplácané boubelky je na obalu posledního alba díky photoshopu sexy kost s dlouhýma nohama a štíhlým pasem.
    Autor: profimedia.cz, ČTK, Reuters, EPA, reprofoto INT
    Zpěvačka nikdy nepatřila k těm, kterým trčí kosti a šaty na nich vlají. Často hubne a zase tloustne, bojuje s nám známým jo-jo efektem. Na obalu svého posledního alba s názvem "Me. I am Mariah", je ale opravdu k nepoznání. Možná právě proto ten vysvětlující název. Z oplácané boubelky je na něm díky photoshopu sexy kost s dlouhýma nohama a štíhlým pasem.
  • Kesha

    Kesha
    Autor: profimedia.cz, ČTK, Reuters, EPA, reprofoto INT
    Americká zpěvačka se kdysy mohla chlubit sexy křivkami. Jenže v poslední době bojovala s bulimií i anorexií. Velkou vinu na tom měl její manažer David Sonenberg, který ji údajně nutil, aby neustále hubla. Diky milosrdnému photoshopu vypadá na stránkách pánského magazínu skvěle. Realita je ale bohužek někde jinde.
  • Jennifer Lopez

    Jennifer Lopez
    Autor: profimedia.cz, ČTK, Reuters, EPA, reprofoto INT
    Dobře vyvinuté pozadí téhle Američanky s portorikánskými kořeny, i její plná stehna, figurují ve snech miliónů mužů po celém světě. Kdyby však spatřili realitu, změnily by se asi jejich erotické sny v noční můru. Její nohy jsou totiž doslova poseté krátery. Celulitida se totiž nevyhýbá ani hvězdám.
  • Rihanna

    Rihanna
    Autor: profimedia.cz, ČTK, Reuters, EPA, reprofoto INT
    Čokoládová kráska, rodačka z Barbadosu, byla nedávno vyhlášena módní ikonou roku 2014. Cenu jí předala vlivná editorka módního časopisu Vogue Anna Wintour. V roce 2011 ji magazín Esquire označil jako nejpřitažlivější ženu. A o dva roky dříve zase vyhrála anketu o nejkrásnější bříško světa. V tom roce ale taky odhalila světu, že ani ona není úplně dokonalá.
  • Kate Moss

     

     

     

    Kate Moss
    Autor: profimedia.cz, ČTK, Reuters, EPA, reprofoto INT
    Jedne z nejlépe placených topmodelek světa se poslavila svou velmi štíhlou postavou, díky které odstartovala novou vlnu nového živočišného typu modelek tzv. waif look, tedy něco jako zanedbaný vzhled. Jenže roky plné večírků, kokainu, alkoholu, a nezdravý způsob života se na ní zákonitě musely podepsat. I když je na stránkách časopisu stále dokonalá, na přehlídkovém mole ukázala stehna plná celulitidy, a na pláží povislá prsa, zadeček, i ochablé břišní svalstvo. Nikdo zkrátka není dokonalý!
  • Scarlett Johansson

    Scarlett Johansson
    Autor: profimedia.cz, reprofoto INT
    Krásná herečka má na dubnové obálce časopisu California Style, i na dalších fotkách v něm, vosí pas, dokonalé nohy a pevný zadeček. Realita je ale jinde. Fotky v bikinách z havajské pláže ukazují, že i hollywoodskou krásku trápí celulitida i nějaké to kilo navíc, stejně jako každou jinou ženu.
  • Eva Longoria

    Eva Longoria
    Autor: profimedia.cz, ČTK, Reuters, EPA, reprofoto INT
    Ani "zoufalá manželka" celulitidě neunikla. Na obrázce prestižního magazínu má však nožky jako laňka, po pomerančové kůži nenajdeme ani stopy.
  • Jennifer Love Hewitt

    Jennifer Love Hewitt
    Autor: profimedia.cz, ČTK, Reuters, EPA, reprofoto INT
    Hvězda filmu "Před svatbou ne" měla vždy trochu kypřejší tvary. Právě díky nim se stala idolem mnoha mužů po celém světě. Přesto se stále snažila zhubnout. A zrádný jo-jo efekt se podepsal na jejích stehnech. Teď má ale jiné starosti, než řešit váhu a ďolíčky na zadečku. Na konci roku totiž porodila vytouženou dceru.
  • Mischa Burton

    Mischa Burton
    Autor: profimedia.cz, ČTK, Reuters, EPA, reprofoto INT
    Ačkoli seriálová herečka kdysi dokonce bojovala s anorexií, do superštíhlé krásky s bezchybnou pokožkou má na míle daleko. Její stehna a zadek ze všech stran už celé roky hyzdí pomerančová kůže. V časopise ovšem vypadá skvěle!
  • Tara Reid

    Tara Reid
    Autor: profimedia.cz, ČTK, Reuters, EPA, reprofoto INT
    Hvězda filmu "Prci, prci, prcičky" má i přes svůj nízký věk za sebou už několik plastických operací. Jenže ani ty ji k bezchybné postavě nepomohly. Večírky plné alkoholu a drog, i anorexie, kterou před lety trpěla, si vybraly svou daň. Kůže na ní visí, zadek i stehna zdobí celulitida. Na fotkách v časopisech má ale Tara tělo jak vysoustružené.

     

     

     

     

Klíčová slova:  vip, celulitida, retuš, photoshop
Diskuse ke článku
.