Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Vyzubené celebrity: Takhle vypadaly před zásahem stomatologů

  • Fotografie

    Fotogalerie

    1 fotografie

    5. května 2014 | 06:00

    Zářivě bílé, dokonale rovné zuby bez jediné mezery. Zkrátka okouzlující úsměv. Jenže ani hollywoodské hvězdy se s perfektním chrupem nerodí. Podívejte se, jak vypadaly, než do své pusy investovaly celé jmění.

  • Tom Cruise

    1983277:gallery:true:truePověstný hollywoodský krasavec měl ze všech známých celebrit asi úplně nejhorší chrup. Křivé zažloutlé zuby mu hyzdily obličej. Přesto i s nimi se objevil na plátně. Ukázal je ve filmu Ztraceni, kdy mu bylo pouhých devatenáct let. V dospělosti proto dokonce nosil fixní rovnátkový aparát. Teď je ale jeho úsměv dokonalý. A velkou zásluhu na tom má určitě jeho stomatolog. Tom navíc pravidelně podstupuje bělení zubů a proti okolním vlivům si je chrání speciální fólii. Aby náhodou nepřišel o jejich bílou barvu, nepije kávu, červené víno, ani nekouří.
  • Céline Dion

    1983274:gallery:true:trueKanadská zpěvačka s krásným hlasem také nemá dokonalý chrup od přírody. Kvůli svým křivým zubům, především výrazným špičákům, byla často terčem posměchu spolužáků. "Upíří královna byla jedna z přijatelnějších přezdívek," vzpomíná. Proto když oslavila své osmnácté narozeniny, jednou z prvních věcí, kterou udělala bylo, že šla k zubaři a nechala si nasadit rovnátka. 
  • George Clooney

    1983279:gallery:true:trueCharismatický herec s obrovským sex appealem zaplatil za svůj okouzlující úsměv neuvěřitelných třicet tisíc dolarů. V roce 2008 podstoupil zákrok, při kterém mu na jeho vlastní zuby nasadily porcelánové korunky. "George měl extrémně křivé a obroušené zuby," prozradil magazínu Star Jonathan Abenaim, jeden z předních dentálních chirurgů. Kromě toho Clooney podstoupil operaci, při které mu laserem odhalili větší část zubů. "Když se upálí vršek dásní, zuby jsou větší a celý obličej tak působí mladistvěji," odhalil chirurg tajemství hercova zářivého úsměvu.
  • Victoria Beckham

    1983280:gallery:true:trueBývala zpěvačka a současná módní ikona na svůj vzhled klade obrovský důraz. Když začínala se skupinou Spice Girls, údajně kvůli svým divně zakřiveným zubům trpěla silnými pocity méněcennosti a proto se raději do kamery příliš neusmívala. Není proto divu, že i ona si nechala svůj chrup vylepšit. Přesto ale, že má teď zoubky jako perličky, úsměvy obvykle nerozdává...
  • Nicolas Cage

    1983276:gallery:true:trueBezchybnými bílými zuby se teď pyšní i tenhle slavný hollywoodský krasavec. Jako mladík měl ale poměrně velkou mezeru mezi přednímy zuby a každý zub si šel svým směrem... Teď díky "umělým" zubům oslňuje okolí.
  • Catherine Zeta-Jones

    1983268:gallery:true:trueHerečka tvrdí, že za zářivě bílé zuby vděčí obyčejným jahodám, kterými si svůj chrup čistí. "Džus nebo dřeň z jahod obsahuje kyselinu malovou, která funguje jako svíravý prostředek a může zesvětlovat skvrny na povrchu," tvrdí velšská rodačka. Přesto i ona navštívila ordinaci stomatologa, i když to podle nás neměla vůbec zapotřebí. Když se ale podíváte na obě fotky zjistíte, že má teď všechny zuby stejně zakončené. Nechala si je totiž zbrousit a nasadit na ně keramické fazety.
  • Jim Carrey

    1983267:gallery:true:truePopulární kanadský komik se svým uštíplým zubem "pochlubil" v komedii Blbý a blbější. Pak si ale nechal zuby spravit. Uznejte, že je teď jeho úsměv rozhodně hezčí. Kvůli natáčení pokračování si ale prý nechal fazetu z předního zubu zase odstranit. Někdo má zkrátka na takové věci peníze...

Klíčová slova:  zuby, úsměv, celebrity
Diskuse ke článku
.