Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Celebrity se bouří proti módním diktátům: Neholí si nohy a vítají vrásky

  • Celebrity si nelámou hlavu s holením nohou ani s vráskami.
    7. března 2014 | 06:00

    Plastické operace, botox a jiné kosmetické procedúry, to vše patří k životu nejedné ženy. Známé krásky se ale nyní proti módnímu diktátu věčného mládí a krásy začínají bouřit a razí heslo přírodního vzhledu.

  • Gwyneth Paltrow si neholí nohy ani rozkrok


    herečka Gwyneth Paltrow.
    Autor: profimedia.cz
    Sličná herečka Gwyneth Paltrow (41), která je prototypem ideálu krásy se nezdá, ale v televizní show Ellen DeGeneres přiznala, že je fanouškem chlupatých 70. let a když nemusí, neholí si ani nohy ani rozkrok. Už ale neřekla, co na to říká její manžel Chris Martin ze skupiny Coldplay.
  • Jane Seymour skoncovala s plastikami


    Jane Seymour
    Autor: Profimedia.cz
    Herečka Jane Seymour, která se proslavila rolí v seriálu Doktorka Quinová, rozhodně nevypadá na svých 63 let. A možná je to právě tím, že řekla stop všem plastikám a botoxu. Přiznává sice, že si nechala po čtyřech dětech upravit ňadra a také padající víčka, přes která už neviděla, ale jinak se staví na stranu stárnutí s elegancí. Podle svých slov totiž nechce v zrcadle koukat na obličej někoho jiného.
  • Jacqueline Bisset si zvykla na své vrásky


    Jacqueline Bisset
    Autor: Profimedia.cz
    Devětašedesátiletá herečka Jacqueline Bisset je další z hvězd, které razí heslo „Smiřte se se svými vráskami“. Podle svých slov nikdy v životě nepodstoupila žádnou plastickou operaci ani ošetření botoxem a rozhodně to nehodlá s přibývajícími léty měnit.
  • Cameron Diaz chce stárnout s grácií a chlupy na přirození


    Cameron Diaz v roce 2003.
    Autor: profimedia.cz
    Ani herečka Cameron Diaz (41) už není žádné mladé poupátko, a přestože dříve se nebála nechat si klobásový jed vpravit do obličeje, dnes přemýšlí zcela jinak. „Miluji stárnutí, je to součást života. Pokud nestárnete, jste mrtví,“ říká herečka. Podobný názor má hollywoodská kráska i na ochlupení na intimních místech, ohledně toho totiž radí, nezbavovat se ho.
  • Mo´Nique dala vale žiletkám


    Mo´Nique
    Autor: Profimedia.cz
    Jednou z největších propagátorek přírodního vzhledu je herečka Mo´Nique (47), ta jako jedna z mála své nohy netrápí žiletkou ani před největšími společenskými událostmi. Její chlupaté kotníky obletěli před několika lety celý svět a možná se staly inspirací pro další hollywoodské krásky.

Diskuse ke článku
.