Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Když celebrity randí s mladšími: Zajíčci jsou zkrátka v módě!

  • Mladší milenec
    12. února 2014 | 06:00

    Mají sexy těla, jsou plní elánu, vypadají lépe a nejsou ještě tak zkažení. Důvodů, proč si pořídit mladšího milence je spousta. Po svém boku se švarným mladíkem může pochlubit nejedna česká i zahraniční celebrita. Přestože "zajíčci" nejsou určitě receptem na trvalé štěstí, slavné ženy do jejich náručí utíkají často a netají se jimi…

  • Demi Moore

    Sean Friday
    Autor: Twitter.com
    Šeptá se, že tuhle módu zavedla právě americká herečka Demi Moore (51). Když si brala Ashtona Kutchera, bylo jí čtyřicet dva, jemu osmadvacet.
    A se zajíčky si nedá pokoj. Vybírá si stále mladší a mladší kousky. Tentokrát do jejích spárů vplul sedmadvacetiletý hudebník Sean Friday. Tenhle potetovaný chlápek je mladší o celých 24 let. Navíc je jen o dva roky mladší než její nejstarší dcera Rummer. Seznámili se spolu loni v květnu na koncertě jeho kapely, kam ji vzala právě ona.
  • Madonna

    Madonna má novou známost, 26letého tanečníka Timora Steffense.
    Autor: Profimedia
    Nekorunovaná královna popu má pro mladší muže s vypracovaným tělem slabost. Ani ne dva měsíce po rozchodu s pohledným Brahimem, jí zahřívá postel další mladíček. Dlouho tedy opravdu netruchlila. Jejím nejnovějším objevem je šestadvacetiletý Timor Steffens, který je stejně jako její předchozí milenec tanečník.
  • Eva Longoria

    Eva s nynějším přítelem.
    Autor: Archiv Blesku
    Zoufalá manželka si po rozvodu s basketbalistou Tonym Parkerem (31) dlouho nemohla najít přítele. Štěstí jí přinesla až její vlastní televizní show Ready for love. Pikantní na celé záležitosti je fakt, že show nebyla nic jiného než televizní seznamka a Longoria se v ní zamilovala do jednoho ze soutěžících. A jak jinak, i Ernesto Arguell je o nějaký ten rok mladší.
  • Petra Janů

    Petra Janů se ke svému příteli láskyplně tulila.
    Autor: Herminapress.cz
    Jedenašedesátiletá zpěvačka po boku svého o pětadvacet let mladšího milence, kterého si našla po dvou letech vdovského smutku, ještě v prosinci jen zářila. Teď je ale vše jinak. Vztah jim nevydržel ani tři měsíce. Společně už nestrávili ani Vánoce. "Jak to přišlo, tak to odešlo," okomentovala svůj rozchod deníku Aha.
  • Helena Vondráčková

    Helena Vondráčková trávila Vánoce s manželem Martinem Michalem a jeho rodinou.
    Autor: archiv Blesku
    Zpěvačka se v roce 2001 rozvedla se svým německým partnerem Helmutem. Krátce na to se seznámila s o třináct let mladším Martinem Michalem na zájezdu fotbalového týmu Amfora a byla to láska na první pohled. Kvůli němu se rodina Heleny rozhádala a zpěvačka se se svými rodiči nikdy neusmířila.
  • Lucie Borhyová

    Těhulka Lucie Borhyová dorazila až po odvysílání zpravodajské relace
    Autor: Foto Blesk - Roman Souček
    Láska krásné zprávařky Lucie a o jedenáct let mladšího sporťáka Michala Hrdličky netrvá nijak dlouho. Oficiálně jsou spolu od února loňského roku. Michal se zodpovědně ujal náhradního tatínka Lucčina syna Lucase. Hrdlička navíc neváhal a svou vyvolenou požádal v létě o ruku. A za pár měsíců přijde na svět jejich první společný potomek.
  • Jennifer Lopez

    Jennifer dorazila i se zajíčkem Casperem Smartem
    Autor: profimedia.cz
    Krásná zpěvačka a herečka s portorickými kořeny se kvůli o osmnáct let mladšímu kubánskému milenci dokonce v roce 2011 rozvedla. S tanečníkem Casperem si spolu užívali dlouhé dva roky. Na konci loňského roku mu ale dala kopačky. Nelíbilo se jí, že byl v New Yorku spatřen v gay sex klubu, kam si homosexuální muži chodí užít nezávazný sex.
  • Halle Berry

    Herečka a model tvořili krásný pár
    Autor: ČTK
    Kouzlu mladšího milence podlehla i slavná bondgirl. S o deset let mladším francouzkým modelem Gabrielem Aubrym má dokonce dítě, dceru Nahlu. Ani přes jeho četné žádosti o ruku si ho nikdy nevzala. A dobře udělala. Jak se totiž ukázalo, Aubry je labilní cholerik, který nejde pro ránu daleko.
  • Mariah Carey

    Mariah Carey (43) a její speciální kryty na pochroumanou paži přitáhly nemalou vlnu pozornosti.
    Autor: reuters
    Zpěvačka si svého o jedenáct let mladšího milence, amerického moderátora, herca a rapera Nicka Cannona, dokonce v roce 2008 vzala a mají spolu už tři děti. Od romantické svatby na Bahamách manželé každoročně obnovují svůj slib. Kromě Paříže - města zamilovaných - si svatbu zopakovali třeba také v nemocnici v Las Vegas, když zpěvačka porodila dvojčata.

Klíčová slova:  na zajíčky, svatba, vip, mladší
Diskuse ke článku
.