Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Sexy olympionici! Seznamte se s nejžhavějšími muži chladných sportů

  • Sexy olympionici
    11. února 2014 | 06:00

    Jsou mladí, svalnatí a pohlední! Takže dámy, ačkoliv možná nejste zrovna  fanynky zimní olympiády v Soči, při pohledu na tyhle krasavce vám bude zatraceně horko. Prozradíme vám, na které disiplíny se vám vyplatí koukat!

  • Christof Innerhofer (alpské lyžování)

    1926901:gallery:true:trueSrovnávali ho s agentem Jamesem Bondem, který se také musí stále potýkat s nebezpečím a pokaždé skončí s krásnou dívkou v posteli. A také s dalším italským sjezdařem Albertem Tombou, vyhlášeným milovníkem žen. Teď už ale trojnásobný medailista z mistrovství světa 2011 tvrdí, že se usadil.
  • Bode Miller (alpské lyžování)

    1926899:gallery:true:trueŠestatřicetiletý nezkrotný americký sjezdař se řídí heslem: "Jezdit rychle, být dobrý a užít si to!" A daří se mu to. Olympijský vítěz a čtyřnásobný světový šampion bravurně sjíždí světové sjezdovky, davy ho pozorují s úžasem. Pokaždé jede jinak. Pokaždé je to vzrušující. A většinou bývá úspěšný.

     

     

     

  • Jaromír Jágr (lední hokej)

    K razii v Česku se vyjádřil i Jaromír Jágr
    Autor: Reuters
    Legendární hokejový kouzelník oslaví 15. února dvaačtyřicáté narozeniny. Stane se tak uprostřed rozehraného olympijského turnaje v Soči, kde opět patří k tahounům českého národního týmu. Ač je to neuvěřitelné, je to už jeho pátá olympiádě a v New Jersey Devils válí jako zamlada. Držitel zlaté medaile z Nagana 1998 a dvojnásobný vítěz Stanley Cupu zkrátka dává všem najevo, že s hokejem jen tak skončit nehodlá.
  • Ryan Callahan (lední hokej)

    1927167:gallery:true:trueOsmadvacetiletý Američan sice nepatří mezi ofenzivní hvězdy NHL, ale pro svou bojovnost a schopnost hrát tvrdě do těla nosí na dresu kapitánské céčko New York Rangers. Při výšce metr a osmdesát centimetrů není žádným obrem, ale troufne si i na daleko urostlejší chlapy.
  • Zach Parise (lední hokej)

    Zach Parise
    Autor: Profimedia

    Devětadvacetiletý americký hokejový útočník hrající v týmu Minnesota Wild v severoamerické lize National Hockey League byl i členem americké reprezentace, která na Zimních olympijských hrách 2010 získala stříbrné medaile. Parise tehdy přispěl k úspěchu amerického týmu osmi body za čtyři branky a shodný počet asistencí.
  • Shani Davis (rychlobruslení)

    1927170:gallery:true:trueSexy rychlobruslař je jedním z nejslavnějších amerických zimních sportovc. Davis se totiž stal historicky prvním sportovcem černé pleti, který v roce 2006 na zimních olympijských hrách v italské Turíně zvítězil.

     

     

     

     

     

     

     

  • Aksel Lund Svindal (alpské lyžování)

    Aksel Lund Svindal
    Autor: ČTK/AP
    Norský všestranný lyžař cestuje po celém světě, aby se v tom, co dělá pořádně zdokonalil a byl nejrychlejší, jak se dá. Jedenatřicetiletý krasavec nenechá žádnou ženu chladnou a kromě skvělé dávky sportovního talentu si díky svému charisma získal srdce mnoha žen.
  • Shaun White (snowboard)

    Shaun White se odhlásil ze slopestylu
    Autor: Reuters
    Sedmadvacetiletý americký profesionální snowboardista se kvůli riziku zranění odhlásil na olympijských hrách v Soči ze startu v disciplíně slopestyle. Startovat tak bude jen v U-rampě,  tedy disciplíně se skoky a triky na umělých překážkách, kde bude obhajovat zlato z předchozích dvou olympijád.
  • Tucker West (saně)

    1927192:gallery:true:trueOsmnáctiletý Tucker je nejmladším členem amerického olympijského  sáňkařského týmu. A je také nejroztomilejší...

Klíčová slova:  olympiáda, sexy sportovci
Diskuse ke článku
.