Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Polonahé celebrity: Kdo ukázal víc? Nejžhavější róby roku 2013!

  • Oblečené neoblečené
    6. února 2014 | 06:00

    V jakých skandálních modelech loni vyrazily celebrity do společnosti? A jak jim to slušelo? Kdo to už vážně přehnal a kdo vypadal svůdně sexy? Podívejte se a posuďte sami!

  • Jaimie Alexander

    Za hranicí vkusu: Tentokrát to herečka Jaimie Alexander vážně přehnala. Na premiéru totiž dorazila takřka nahá.
    Autor: Reuters
    Nedostatek soudnosti, nebo promyšlená taktika, jak na sebe strhnout veškerou pozornost? Ať už je to jakkoliv, absencí spodního prádla vyrazila herečka Jaimie Alexander všem dech!

    Na americkou premiéru fantasy filmu "Thor: Temný svět", ve kterém si sama zahrála, se oblékla do rafinovaného černého outfitu z dílny Azzaro Couture. Šaty s dlouhým rukávem sexy herečku na první pohled zahaloval téměř doslova od hlavy k patě. Ve středové části však látku nahradila asymetrická aplikace ze síťoviny, která odhalila téměř vše, co by cizím očím mělo zůstat skryto.

    A i když nejintimnější partie byla na první pohled zakryta látkou, ve světle reflektorů si na červeném koberci všichni přítomní mohli prohlédnout hereččin rozkrok.

  • Lady Victoria Hervey

    Lady Victoria Hervey pojala róbu na after party opravdu poněkud netradičně.
    Autor: Reuters
    Dokonale tvarované křivky, štíhlá postava, ani gram tuku navíc. I když téhle dámě táhne už na čtyřicet, rozhodně se nemá za co stydět. A je si toho patřičně vědoma.

    V outfitu, který nenechal nikoho na pochybách o tom, zda má excentrická aristokratka na sobě spodní prádlo, dorazila Lady Victoria Hervey na after party, která se každoročně koná po předávání prestižních Zlatých globů. A budila zaslouženou pozornost!

    Šaty, které připomínaly spíš model z pohádky o chytré horákyni, vytvořil indický módní návrhář Gaurav Gupta.

  • Gwyneth Paltrow

    Paltrow si pod šaty nevzala spodní prádlo.
    Autor: Reuters
    Éterická herečka Gwyneth Paltrow byla loni na jaře zvolena nejkrásnější ženou planety a ten samý den své umístění podtrhla na premiéře filmu Iron Man 3, kde se na červeném koberci objevila v sexy odvážných šatech.

    Sexy průsvitný model z dílny britského návrháře Antonia Berardi, který zdůrazňoval její dokonalou siluetu, měl po stranách po celé délce průsvitný prostřih, který nedovolil nositelce obléci si pod něj spodní prádlo.

  • Iggy Azalea

    Iggy Azalea
    Autor: profimedia.cz
    Kontroverzní australská zpěvačka a moderátorka Iggy Azalea (23) se na udělování cen MTV v Amsterdamu postarala o pořádný rozruch. Společenskou róbu totiž pojala poněkud odvážně. Šaty toho více odhalovaly než zakrývaly.

    Mladá plavovláska sváděla se svým modelem boj po celý večer. Párkrát se jí šaty úplně rozhalily a Iggy ukázala celému světu svůj rozkrok. Pokud bylo jejím cílem šokovat, tak se jí to opravdu povedlo.

  • Jennifer Lopez

    Jennifer Lopez vystrčila svalnaté stehno urostlé tanečnice v asymetrické toaletě, jejíž černá barva jí ubrala na svěžesti.
    Autor: čtk, reu, Epa
    Novinkou 55. ročníku cen Grammy byl zákaz nošení oblečení, které odhaluje víc než je třeba. Většina dam to akceptovala, ale zákazy jsou od toho, aby se porušovaly, a tak nemohly chybět ani "rebelky".

    Herečka Jennifer Lopez se se svým modelem od Anthonyho Vaccarella dostala až na hranu nového dress codu, který byl k letošnímu předávání cen zaveden.

    Hispánská kráska nechala fotografy kochat se její pravou nohou v celé své délce.

  • Katy Perry

    Zpěvačka Katy Perry v mentolové róbě.
    Autor: ČTK
    I herečka a zpěvačka Katy Perry si ovšem pozornost zjednala. V zelených šatech značky Gucci měla dekolt, který přitáhl zrak snad úplně každého.

    "Inspirovala jsem se Priscillou Presleyovou ze sedmdesátých let," řekla moderátorovi na červeném koberci.

  • Miley Cyrus

    Miley v originále, kreslená jako Šípková Růženka.
    Autor: Profimedia
    Miley rozhodně neprožila módní rok, proto vybrat z jejich příšerných modelů ten nejpříšernější byla opravdu fuška. Ne nadarmo vede žebříček nejhůře oblékaných celebrit světa.

    Jako vrchol nevkusu jsme vybrali "rybářský" model s kožešinovými rukávy. Všichni si oddechli, když zjistili, že Miley sebrala poslední zbytky soudnosti a alespoň zakryla nejintimnější partie.

     

     

     

     

     

Klíčová slova:  odhalené celebrity
Diskuse ke článku
.