Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Justina Biebera vyšetřuje policie! Házel vajíčka na souseda

Justin Bieber se opět neudržel a popustil uzdu svému dětskému já.
13. ledna 2014 | 10:30

Už jsme si zvykli, že Justin Bieber (19) je víc slavný díky svým průšvihům, než zásluhou svého hlasu a talentu. Co provedl tentokrát? Atakoval dům svého souseda několika platy vajec. Justine, už dospěj!

Těžko říct, jestli se Bieber k smrti nudí, zkouší, co všechno mu ještě projde, nebo projíždí bulváry a když zjistí, že se o něm dlouho nic nepsalo, jde a udělá první pitomost, která ho napadne. V každém případě mu ta poslední opět vynesla zájem policie (a samozřejmě i médií).

Přistižen při činu

Justin Bieber
Autor: profimedia.cz
Miláček náctiletých děvčátek je totiž hlavním podezřelým v případu vandalismu, spočívajícím v házení vajec na dům občana Los Angeles ve čtvrti Calabasas, ve které Justin Bieber bydlí. A osudný dům sousedí právě se zpěvákovým.

Že Bieber není žádné neviňátko ale k obvinění nestačí. Proč je tedy právě on hlavním podezřelým? Důkazem proti němu je záznam z bezpečnostní kamery, který zachycuje právě mladého zpěváka, jak hází věci na dům, zatímco jeho soused je na druhém konci na balkóně. Ani to ale Justinovi nestačí k tomu, aby se cítil provinile a na policii okázale odmítl vypovídat.

Do zbraně!

Justin Bieber
Autor: profimedia.cz
Jak to tak vypadá, sousedská válka je vyhlášena a budou se nasazovat větší kalibry. Už v říjnu loňského roku si totiž Bieberův soused stěžoval na zpěvákovo nebezpečné řízení v sousedství. Soud ale jeho žádost o obžalobu zamítl.

Je tedy otázkou, jestli si Justin už dá pokoj. Vzhledem k jeho povaze to ale nepředpokládáme. Takže se spíš zřejmě můžeme těšit, jakou vylomeninu si na souseda v rámci pomsty vymyslí.

 

Autor: brig