Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Nejhorší televizní rodiče světa! Vedou Bundovi a Homer Simpson

  • Fotografie

    Fotogalerie

    1 fotografie

    20. prosince 2013 | 09:45

    Jsou líní, hloupí, bezohlední, nevšímaví k vlastním dětem. Rádi si dají nějakou tu skleničku alkoholu a nevyhýbají se ani drogám. Tihle lidé mezi vzorné rodiče rozhodně nepatří!

  • Homer Jay Simpson

    Adresa, na které Simpsonovi bydlí Groening
    Autor: Profimedia.cz, čtk, Foto Blesk
    Neotesaný otec rodiny Simpsonových Homer je líný, hulvátský, poměrně nevzdělaný, obézní, netolerantní, nejapný a navíc silný alkoholik. Nejraději tráví čas s kamarády v hospodě nebo doma kouká na televizi s pořádným pytlem chipsů, plechovkou piva a prstem v nose. A rozhodně nepatří mezi vzorné tatínky. S milou a nadmíru chápavou ženou Marge mají celkem tři děti, syna Barta a dvě dcery Lízu a Maggie. Protože se Homer neumí ovládat, často v návalu vzteku škrtí drzého Barta se slovy: „Ty jeden mrňavej!…“
  • Al a Peggy Bundovi

    1896432:gallery:true:trueAni manželé Bundovi ze sitcomu Ženatý se závazky nejsou těmi nejlepšími rodiči. Al je chudým prodavačem bot, kterého smůla pronásleduje doslova na každém kroku. Jeho kousavá a neuvěřitelně líná žena Peggy nosí šaty a účes ze šedesátých let, má zvláštní chůzi, a postrádá vzdělání. Nedělá vlastně nic jiného, než že kouká na televizi a pojídá čokoládové bonbóny. V životě by jí nenapadlo vařit, uklízet a pracovat. Spolu mají dvě "nenáviděné" děti. Dcera Kelly je atraktivní, promiskuitní a hloupá blondýnka. Jejich syn Bud je chytrý, ale neoblíbený, marně se snaží „sbalit“ všechny dívky kolem.
  • Dr. Alan Jerome Harper

    1896436:gallery:true:trueStydlivý chiropraktik Alan (vpravo) ze sitcomu Dva a půl chlapa není nijak okouzlující a s ženami to nikdy neuměl. To vedlo k tomu, že si vzal Judith, první ženu se kterou kdy něco měl. A ta mu porodila syna Jakea, kterému se Alan příliš nevěnuje. Když se pak po 12 letech rozvedli, Alan neměl kam jít a jako první řešení se nabídl dům jeho bratra, Charlieho. Tam s ním o víkendech bydlí i syn, který pořád jí a rozumu moc nepobral. Místo otce na něj však "výchovně působí" strýc. Jake si ochotně přisvojuje jeho rady a zkušenosti a s vlastním tátou si příliš nerozumí.
  • Evelyn Harper

    1896458:gallery:true:trueA nemusíme ani chodit daleko, abychom našli dalšího neschopného rodiče. Zákeřná a neuvěřitelně promiskuitní Evelyn, která je filmovou matkou Alana a Charlieho, je doslova ztělesněním samotného ďábla. Synové ani vnuk ji nemají rádi, Charlie ji dokonce párkrát nazval "satanem" a telefonní číslo na ni má uložené jako 666 - číslo ďábla. Měla pět manželů - většina jich zemřela. Charlie je navíc skálopevně přesvědčen že jejich otce zabila ona.
  • Peter a Lois Griffinovi

    1896446:gallery:true:trueAni manželé Griffinovi nejsou zrovna prototypem vzorných a milujících rodičů. Mají tři děti: dceru - Meg, která postrádá popularitu; hloupého a neinteligentního syna Chrise, který je v mnoha směrech jako jeho otec; a ročního syna Stewieho, který má velkou hlavu, tvarem podobnou ležatému citronu, a který chce ovládnout svět a chce zabít svou matku. Otec Peter je neinteligentní obézní, hrubý a nekultivovaný katolík. Jeho zábavou je sledování televize nebo sedí v hospodě se svými sousedy. Před svou dcerou Meg rád prdí. Matka Lois je protestantka, která má ráda drogy a automaty. Potýkat se musí i s kleptomanstvím. V těhotenství kouřila marihuanu, později zkusila i jiné drogy.
  • Frank a Marie Baronovi

    1896475:gallery:true:trueNesnesitelní rodiče z populárního seriálu "Raymonda má každý rád" se nemohou vystát ani navzájem. Většinu času tráví v domě mladšího syna Raye a jeho ženy Debry, což je příčinou častých konfliktů. Jejich častá přítomnost vadí především paní domu, která se často s kritickou a manipulativní Marií v něčem neshoduje. Obě do svých střetů zaplétají Raye, který většinou svůj názor nalezne někde uprostřed mezi oběma ženami.

Klíčová slova:  vip, nejhorší rodiče
Diskuse ke článku
.