Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Slavní mamánci: Bohaté celebrity které pořád bydlí s rodiči!

  • Tyhle slavné tváře odmítají opustit hnízdo! Stále bydlí se svými rodiči.
    31. října 2013 | 06:00

    Jsou slavní, bohatí úspěšní a pořád bydlí s rodiči! Důvody k tomu mají všelijaké a my je, upřímně, moc nechápeme. Představujeme vám VIP, kteří nejsou schopni odstěhovat se z mamahotelu.

  • Bradley Cooper

    ...
    Autor: ČTK
    Podle časopisu People je tento osmatřicetiletý americký herec nejvíce sexy mužem planety, což ale nemění nic na tom, že opět žije se svojí matkou, která se k němu po smrti svého manžela a Bradleyho otce nastěhovala.

    Bradley říká, že má s rodinou velmi silné vazby a my nepopíráme, že starat se o maminku je od něj záslužné. Možná by ale mohl matce pronajmout nebo koupit dům kousek od toho svého. Rozvedená Bradley Cooper totiž nemá příliš velké štěstí na vztahy. A s potenciální tchyní v domě se situace spíš nezlepší.

  • Jennifer Lawrence

    ...
    Autor: Reuters
    Je poměrně komické, že Jennifer Lawrence (23), filmová partnerka Bradleyho Coopera ve filmu Terapie láskou, za který byla dokonce oceněná Oscarem, bydlí také s rodiči. U ní však tím důvodem není přehnaná starostlivost o rodiče, ale spíš jakési nechuť dospět.

    Přestože má Jennifer stálého přítele a 10 milionů dolarů na kontě, stále se urputně brání stěhování. Tvrdí, že celý život bydlela v pidibytech v New Yorku nebo L.A., tak proč by zrovna teď měla bydlet sama v paláci.

  • Kim Kardashian

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Mysleli byste si, že Kim (33) by i se svým snoubencem Kanye Westem, dcerou North a deseti karátovým diamantem mohli bydlet ve vlastním paláci? Ten ale bohužel ještě není dostavěný, takže slavná rodinka se prozatím stále ještě musí spokojit se sídlem Kiminé matky v Bel Air v Beverly Hills.

    Společné soužití ale nese mnoho problémů - Kim například nemůže vystát matčinu posledlost černo-bílým interiérem a stěžuje si, že je pro ni prakticky nemožné sprchovat se v černé sprše a utírat si zadnici černým toaletním papírem. Upřímně, my bychom takové problémy docela braly.

  • Taylor Lautner

    ...
    Autor: ČTK
    Taylor Lautner (21), americký herec milovaný díky svému vypracovanému tělu a roli věčně druhého vlkodlaka ve filmové sáze Stmívání, je sice sexy, ale pořád tak trochu malý kluk.

    Možná by spousta dívek a žen přestala v noci snít o jeho mužných pažích, kdyby věděly, že Taylor je používá hlavně k tomu, aby doma vynášel odpadky. No, chlapa si asi každá z nás představuje trošku jinak.

  • Kristen Stewart

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Kristen (23), jedna z nejvíc nenáviděných celebrit Hollywoodu, se po definitivním rozchodu s Robertem Pattinsonem přestěhovala zpátky k mámě Jul, se kterou bydlela už před Robertem.

    Proč, to se můžeme jen domnívat. Možná se jí líbí ovzduší v Malibu, nebo potřebuje aby o ni někdo pečoval. V každém případě si říkáme, že když byla dost stará na to, aby Pattinsonovi zahýbala, je určitě dost stará i na to, aby si uměla vyprat prádlo.

Autor: brig
Diskuse ke článku
.