Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 22°C

Osudové filmové lásky: Tyhle romance skončily svatbou!

  • Věděli jste, že tyto slavné hollywoodské páry se poznaly díky natáčení filmu?
    16. září 2013 | 06:00

    Filmová love story někdy přeroste ve skutečnou lásku. Víte, kteří herci se do sebe během filmování zakoukali a nakonec skončili před oltářem?

  • Angelina a Brad

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Angelina Jolie (38) a Brad Pitt (49) se poznali v roce 2005 během natáčení trháku Mr. and Mrs. Smith. Brad byl navíc v té době ženatý s herečkou Jennifer Aniston. Mezi oběma herci to během natáčení zajiskřilo, a tak začalo jejich love story. Když se Jennifer dozvěděla o jejich románku okamžitě požádala o rozvod. Jak se dál vyvíjel vztah slavného páru, kterému se přezdívá Brangelina vědí asi všichni. Vychovávají společně šest dětí, tři vlastní a tři adoptované a prý konečně plánují svatbu.
  • Penelope a Javier

    ...
    Autor: ČTK
    Španělé Penelope Cruz (39) a Javier Bardem (44) si padli do oka v roce 2008 při  natáčení komedie Vicky Cristina Barcelona.  O rok později byly zásnuby a v roce 2010 měli tajnou svatbu. Penelope má s Javierem 1,5 letého syna a v současnosti čeká další dítě.
  • Jennifer a Ben


    ...
    Autor: profimedia.cz
    Pro Bena Afflecka (41) a Jennifer Garner (41) se stalo osudným setkání při natáčení snímku Daredevil v roce 2002. V té době byli ale oba zadaní. Ben chodil s Jennifer Lopez a Jennifer byla vdaná za herce Scotta Foleyho. Když ale dostal Ben od Jennifer Lopez kopačky a Jennifer Garner se právě rozvedla, začali se oba herci navzájem utěšovat, až z toho vznikla osudová láska.  V roce 2005 se vzali a mají spolu tři děti – dvě holčičky a kluka.
  • Joanne a Paul


    ...
    Autor: profimedia.cz
    A perlička nakonec z časů hollywoodské klasiky.
    Paul Newman (†83) a Joanne Woodward (83) patřily k nejstálejším a také nejslavnějším filmovým párům a jejich manželství bylo příkladné. Paul se s Joanne poznal během natáčení filmu Dlouhé horké léto v roce 1958. Tehdy 33 letý Paul prožíval manželství, jehož rozpad se nezadržitelně blížil. O pět let mladší Joanne jej natolik okouzlila, že se už rozvod nedal zvrátit, a tak Paul odešel od ženy i tří dětí.

    Když jeho syn z prvního manželství Scott v roce 1978 zemřel na předávkování drogami, tak si to Paul moc vyčítal. Měl pocit, že kdyby kvůli Joanne neopustil svou první ženu, tak by se to nestalo. Svůj smutek několik let utápěl v alkoholu, ale láska Joanne mu nakonec pomohla překonat i tuhle těžkou ztrátu. Jejich manželství trvalo úctyhodných padesát let a nebýt Paulovi smrti v roce 2008, tak jsou spolu nejspíš dodnes.

Autor: mak
Diskuse ke článku
.