Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Slepovaná láska aneb Celebrity, které se rozcházejí a scházejí

  • Fotografie

    Fotogalerie

    1 fotografie

    17. července 2013 | 08:00

    Nejdříve veřejně oznámí rozchod, pak je paparazzi načapají, jak se líbají a následně vchází do dveří hotelu. Tak jak to tedy je? Tyhle slavné tváře se rozcházejí a schází jak na běžícím pásu!

  • Ornella Štiková a Josef Kokta

    Ornella trpí v bolestech. Stará se o ní Pepa.
    Autor: archiv Blesku
    Všichni moc dobře známe ten příběh. Na filmovém festivalu v Karlových Varech si tehdy ženatý Kokta "ulítnul" s mladou Ornellou Štikovou. Dnes je to čtyři měsíce, co se jim narodil syn Quentin. Ornella ale celé těhotenství o jejich vztahu mlžila a vlastně ani sama nevěděla, jak to tedy spolu budou mít. Nakonec vše v březnu tohoto roku "vyklopila" její matka. Prozradila, že spolu pár bydlí a je šťastný.

  • Jiří a Olga Menzelovi

    592167:gallery:true:trueManželka režiséra Jiřího Menzela porodila dceru. Ovšem ne jemu, ale svému milenci, Jaroslavu Brabcovi. Všichni očekávali bouřlivý rozvod v médiích a soudní tahanice. Vše ale dopadlo jinak. Po krátké odmlce se Olga k Jiřímu vrátila a dodnes tvoří harmonický pár. A režisér bere malou Aničku jako svou vlastní dceru.
  • Robert Pattison a Kristen Stewart

    Lammers plánoval svůj útok na premiéře filmu z upírské ságy Stmívání, kde zazářili Kristen Stewart a Robert Pattinson.
    Autor: Profimedia.cz
    Několik let se slavná dvojice z Twilight ságy skrývala před světem. Pak to na ně ale prasklo a oni museli jít s pravdou ven. Jenomže v červenci roku 2012 byla Kristen nachytána inflagranti s režisérem Ruppertem Sandersem. Rozešli se. Zklamaný Pattison se odstěhoval, ale pár měsíců poté už byli zase spolu. Poslední zpráva ze soukromí páru hlásá, že Robert nedokázal nevěru překousnout. Kdy mu ale krásná upírka zase začne chybět?
  • Miley Cyrus a Liam Hemswort

    Miley Cyrus změnila láska život.
    Autor: profimedia.cz
    Láska jako trám, zásnuby, svatba! V říjnu 2012 přijala Miley Liamovu žádost o ruku. Krátce na to svatbu zrušili. Pět měsíců o nich nebylo ani vidu, ani slechu, ale před měsícem se opět objevili na veřejnosti ruku v ruce. Tak jak to tedy doopravdy je? Uslyšíme konečně svatební zvony?
  • Zpěvačka Pink a Carey Hart

    Pink s manželem
    Autor: Profimedia.cz
    Bouřlivá punkerka si Careyho vzala v roce 2006 poté, co ho sama požádala o ruku! I přesto, že se pár během svého randění několikrát rozešel, Carey řekl "ano" a Pink si vzal za ženu. Dnes spolu mají přes rok starou holčičku a Pink se o svých pocitech ve vztahu rozhodla natočit písničku a klip. Ta se jmenuje True Love (pravá láska, pozn. red.) a umělkyně v ní zpívá například: "Někdy nesnáším každé slovo, které řekneš, ale vím, že bez tebe by život stál za nic. Nesnáším tě, doopravdy tě nesnáším tak moc, že to musí být pravá láska..."

Autor: ema
Diskuse ke článku
.