Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Šokující proměna! Poznáte, který idol dnes vypadá jako obtloustlý pobuda?

20. května 2013 | 15:36

Odulý obličej, dvě brady a vystupující bříško. V tomhle "tatíkovi" by asi akčního hrdinu hledal málokdo z vás. I filmoví fanoušci v Cannes byli jeho zanedbaným vzhledem šokovaní.

Kdysi populární idol dívčích srdcí, osmačtyřicetiletý herec a zpěvák Keanu Reeves, zřejmě rezignoval na svůj vzhled. Z hrdiny kultovního Matrixu a Nebezpečné rychlosti se stal tuctový obtloustlý chlapík.

Jeho exotická vizáž, otec Samuel byl z části Havajec a z části Číňan, přitom během dlouhé kariéry okouzlila tisíce žen z celého světa. Muži mu záviděli vysportované tělo a uhrančivý pohled.

Keanu Reeves měl uhrančivý pohled už jako dítě
Autor: Archív Blesku, Profimedia.cz

Do Cannes herec přijel podpořit film Man of Tai Chi, který sám režíroval. Ve svém debutu Keanu Reevesa sleduje cesty zápasníka, který sa dostane do nebezpečných a nelegálních podzemních soubojů bez pravidel, které řídí nebezpečný fanatik. Toho si zahrál sám Reeves.

Herec neměl v osobním životě příliš velké štěstí. Když se mu po čtyřletém vztahu s Jennifer Symeov mělo narodit dítě, přišlo na svět mrtvé jen několik dnů před termínem. Mrtvá holčička dostala jméno Ava Archer Syme-Reeves.

Pár tragédii nakonec překonal. O rok později zemřela i přítelkyně Jennifer Syme. Předávkovala se léky na deprese a zemřela při autonehodě. Je pohřbená vedle své dcery ve Westwood Village v Los Angeles.

Aby Keanu alespoň trochu zapomněl, ponořil se do tvrdé práce.

Keanu Reeves
Autor: profimedia.cz