Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Čeští dvojníci světových celebrit: Uhodnete, komu jsou podobní?

6. března 2013 | 06:00

Podobnost následujících dvojic je čistě náhodná - ale nedá se přehlédnout. Dali jsme dohromady české a zahraniční hvězdy, které jako by si z oka vypadly. Podívejte se!

Mahulena Bočanová a Salma Hayek

Tohle srovnání se objevuje velmi často - a není divu. Obě jsou herečky, obě jsou snědé okaté tmavovlásky s výraznými rysy, obě mají bujné vnady, obě se věnují charitě, ...

Mahulena je sice o hlavu vyšší než Salma, ale jinak jsou dámy téměř k nerozeznání.

...
Autor: ČTK, archiv Blesku

Zdeněk Svěrák a Sean Connery

Ani tihle charizmatičtí muži se častému srovnávání nevyhnou. Ale uznejte sami: s motýlkem, zvednutým obočím a prestižní cenou v ruce jsou si šedovlasí elegáni podobní jako vejce vejci.

...
Autor: Blesk - Ladislav Křivan, profimedia.cz

Iveta Bartošová a Meg Ryan

Obě byly na vrcholu začátkem devadesátých let, zatímco poslední dobou se jim tak docela nedařilo. Jsou si podobné nejen vizáží, ale i tím, jak houževnatě překonávají životní překážky.

...
Autor: Blesk - Jan Tůma, profimedia.cz

Helena Dvořáková a Cate Blanchett

Česká a australská herečka mají podobné rysy, postavu i krásu. Jako sestry vypadají nejen na filmovém plátně, ale i v civilu. Poznáte, která je která?

...
Autor: Blesk - Martin Mithofer, profimedia.cz

Ivana Chýlková a Uma Thurman

Další často srovnávaná dvojice. Zdá se dokonce, že tyhle nohaté, nosaté a neuvěřitelně elegantní herečky jsou si s každým dalším rokem podobnější.

...
Autor: Blesk - Dana Kolářová, profimedia.cz

Jitka Čvančarová a Sophia Loren

Jitce nechybí šarm, ženskost ani smyslný pohled, jaké známe od legendárních italských hereček. Snad právě proto je její podoba s mladou Sophií Loren tak dokonalá!

...
Autor: archiv Blesku, profimedia.cz

Karel Roden a Daniel Craig

Oba pánové mají slovanský původ, ale jsou hvězdami světového formátu. Nebojí se žádné akce, jsou talentovaní a samozřejmě nebezpečně sexy!

...
Autor: Blesk - Martin Mithofer, profimedia.cz

Autor: mab