Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Jak nakupuje na Vánoce Hanka Zagorová?

20. prosince 2010 | 14:21

Zpěvačka Hana Zagorová (64) měla včera nákupní horečku. Blesk ji přistihl, jak v obchodním centru poblíž svého bydliště kupuje dárky a vychutnává si vánoční atmosféru.

„To snad ne! Vy jste mě fotili? Vždyť nejsem nalíčená,“ řekla zděšeně zpěvačka do telefonu. Potom se ale rozpovídala: „Se Štefanem už pro celou rodinu dárky máme a teď jsou na mně takové ty drobnůstky, dobře promyšlené pro každého,“ vysvětlila. Dárky »Zagorka« s manželem Štefanem Margitou (54) nakupují s předstihem. Většinou jde o praktické věci.

„Potom musím vyrazit na nákupy vždy sama a každému se snažím udělat radůstku. Na ceně nezáleží, hlavně že to udělá radost,“ svěřila Hanka. Se Štefanem si prý žádné tajnosti nedělají a každý koupí tomu druhému dárek po schválení.

„Já mu letos v Německu koupila smoking a samozřejmě si ho vyzkoušel. On mně vybral překrásné šaty, které jsem mu také schválila,“ řekla zpěvačka. Vánoce letos oslaví jako každý rok nadvakrát. „S rodinou mé sestry v Praze. A ty na Slovensku jsou u tchyně, se Štefanovými třemi bratry a jejich rodinami,“ svěřila Hanka, která o Vánocích vaří, až se z ní kouří.

Ptejte se Hany Zagorové!

Pokud byste se chtěli na cokoliv zeptat Hany Zagorové, neváhejte a pošlete nám do úterý 21.12. mailem svůj dotaz na katarina.krajciova@blesk.cz. Autoři všech dotazů, které Zagorová zodpoví, dostanou její CD největších hitů. Nezapomeňte uvést své celé jméno a adresu pro doručení hudebních nosičů!

Autor: red