Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Topmodelka Petra Němcová randí s anglickým hercem!

17. prosince 2010 | 12:15

Česká topmodelka Petra Němcová (31), která žije v New Yorku se ve společnosti objevuje po boku amerického herce Jamieho Belmana (37). Ze vzájemných pohledů a dotyků lze rozpoznat, že se jedná o jejího nového milence!

Známá modelka byla již delší dobu bez stálého partnera. Nedávno dokonce prožila flirt se slovenskou hokejovou hvězdou Mariánem Gáboríkem. Ten byl pro sexy Němcovou opravdovým magnetem. Nakonec spolu ale chodit nezačali.

Petra Němcová se kromě modelingu dostala lidem do povědomí v roce 2004, když málem zemřela při zemětřesení v Thajsku. Na hotelu ji společně s americkým přítelem, fotografem Simonem Atletem, zasáhla ničivá vlna tsunami. Stalo se tak několik dní po Vánocích a místo oslav a těšení se na Nový rok zažila Petra hotové peklo. Sama málem zemřela, když ji masa vody tlačila pod hladinu. Naštěstí se krásná modelka zachránila, ale její milovaný přítel Simon, se kterým se měla vdávat, bohužel zemřel.

Když se z hrozivé životní rány vzpamatovala, vrhla se do náruče lamači dívčích srdcí, zpěvákovi Jamesi Bluntovi. Jejich láska trvala skoro rok. Od záletníka totiž dostala kopačky, z nichž se ale velmi rychle vzpamatovala, protože po ničivých tsunami, které připravily o život jejího snoubence, se dokáže vyrovnat již se vším.

"Rozhodně chci děti. Stanovila jsem si vlastní cíl - pět. Chci muže, kterému mohu věřit. Musí v tom být důvěra, upřímnost, respekt, svoboda a láska," tvrdila Petra po rozchodu se známým zpěvákem. Uvidíme, zda Jamie bude tím pravým pro ni.

Autor: gam