Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Monstrum ze záhrobí? Ne, Lady Gaga na nákupu!

7. prosince 2010 | 08:53

Zpěvačka Lady Gaga (24) se opět předvedla jako módní šílenec. Její šatník je nepřebernou studnicí kostýmových úletů. Tentokrát nakupovala v Madridu oblečená do korálkového mundúru se závojem, nalíčená jako by právě vylezla z hrobu.

Bledá pleť, černou rtěnkou natřené plné rty, zesvětlené obočí, minimalistická bílá paruka, černý overal posetý korálky a přes to závoj ve stejné barvě. Nechyběly oblíbené vysoké boty na platformě.

Tak přesně takto se zjevila popová zpěvačka Lady Gaga, která ráda a často šokuje svět svými módními výstřelky, v obchodě prestižní značky Chanel v Madridu, kde okukovala kabelky. Prodavačky si klidně mohly myslet, že jejich zboží okukuje oživlá mrtvola! Děsivý make-up ve stylu zombie ze záhrobí odpovídalo.

Lady Gaga
Autor: profimedia.cz

Smutní nad nepovedenou kampaní?

Na obranu stylu Lady Gaga, zpěvačka se tentokrát možná oblékla do černého závoje proto, že nevyšel projekt, kterého se ještě s pár celebritami účastnila. Jednalo se o kampaň v rámci organizace pro nadaci Keep Child Alive, patřící její kolegyni z branže Alicii Keys (29).

Akce probíhala tak, že si pár slavných osobností, mezi nimiž byla právě i Lady Gaga, na pár dní zrušilo účty na sociálních sítích typu Twitter či Facebook a to mělo tak zůstat, dokud se nevybere alespoň milion dolarů. Jenže po dvou dnech se z celých Států vybralo jen dvě stě tisíc dolarů, takže projekt skončil spíše neúspěšně.

Lady Gaga a další VIP lidé se kvůli této kampani nechali dokonce vyfotit například v rakvích. Výsledek akce je však poněkud žalostný. Příště snad bude Lady Gaga projevovat smutek méně strašidelně.

Autor: mivr, lenak