Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Z přísné Kristýny Kočí se stala sexy žena!

29. října 2010 | 14:22

Přísná blondýnka, poslankyně za Věci veřejné Kristýna Kočí (25) dokáže být přitažlivou ženou. V černých pouzdrových šatech zdobených korálky, nakadeřenými vlasy s bílou kytkou a jemně nalíčená dorazila politička na Pražský hrad, kde prezident Václav Klaus rozdával státní vyznamenání.

I když Kočí vybrala ze svého šatníku vše, co jí padlo do oka, přesto její nesladěný model vypadal atraktivně. Dlouhé černé šaty zdobené výšivkou a bílými korálky by se jistě obešly bez hnědého kašmírového plédu, který Kristýna měla volně přehozený přes ruce. Šaty ve spojení s černou kabelkou by úplně stačily. Ale zřejmě chladné prostory na Pražském hradě přinutily Kočí vzít si pléd.

Kristýna chtěla všem dokázat, že umí svůj přísný vzhled zjemnit, a tak si nakadeřila vlasy a ozdobila je čelenkou s bílou kytkou. Kulmou vytvořené lokny, které v osmdesátých letech měly na hlavách všechny filmového princezny, vypadaly romanticky, ale víc přirozeněji by působily rozčesané. Na druhou stranu, u Kočí je to velký krok dopředu.

Poslankyně, které dosud k dokonalému vzhledu profesorky Zorky Horké chybělo jen ukazovátko, konečně vypadala jako příjemná, usměvavá příslušnice něžného pohlaví.

602799:gallery:true:true

"Já si nemyslím, že bych vystupovala extrémně razantně nebo tvrdě. Je ale asi pravda, že se málo usmívám. Samozřejmě nejsem ten typ naivní, extrémně něžné slečny, protože pokud chcete něco prosadit, tak musíte být v jistých věcech tvrdá a nekompromisní. Je ale důležité zůstat ženou, i když se pořád pohybujete v mužském světě," říká o sobě Kočí.

Ukázka ženkosti byla pro mnohé velkým překvapením, což jí většina mužů na Pražském hradě, dávala najevo. Pokud v tomto stylu bude Kristýna pokračovat, je možné, že už v kuloárech nebude padat otázka: Kdo skočí na Kočí?

Kristýna Kočí všechny příjemně překvapila
Autor: Martin Sekanina

Autor: lara, Kšim