Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Havlová zastavila stárnutí! Vypadá na 30!

6. října 2010 | 13:40

Herečka a manželka exprezidenta Václava Havla (74) Dagmar (57) vypadá na třicet! Hladkou tvář zdobí jen drobné vějířky vrásek okolo očí, které má samozřejmě od smíchu. Dagmar, buď objevila elixír mládí anebo má velmi zručného plastického chirurga.

Když se paní Dáša společně s manželem Václavem objevila na premiéře filmu Habermannův mlýn, tak v první chvíli všem prolétlo hlavou - ti vypadají jako otec s hodně mladou dcerou. Havlová, které za tři roky bude šedesát, má tvář dokonale vypnutou, plné rty nelemuje ani jedna vráska a hladké čelo by jí mohla závidět většina třicátnic.

649579:gallery:true:true

Nechala si vypnout kůži?

Je zřejmé, že Dagmar pravidelně dochází na botulotoxinové injekce, které dokáží vyhladit vrásky na čele, u kořene nosu, u zevních očních koutků a při redukci vrásek na krku. Ale podle až nepřirozeně vypnuté tváře je možné, že Havlová podstoupila facelifting (operace obličeje, kdy se odstraněním přebytečné kůže, podkožního tuku a zpevněním vazivového aparátu vypne kůže obličeje, pozn.red.).

I kdyby Havlová používala tu nejdražší kosmetiku a tvrdila, že se v jejich rodě velmi pomalu stárne, je téměř nemožné mít tvář bez mimických vrásek. Dagmar sice nemá vrásky v obličeji, ale její ruce s lehce povolenou kůží a pigmentovými skvrnami prozrazují, že jí už padesát bylo.

Manželé Havlovi na premiéře nejnovějšího snímku režiséra Juraje Herze několika lahvemi sektu oslavili Václavovi 74. narozeniny.

Kapitánka klubu sešívaných

V českém showbyznysu není paní Dáša rozhodně jediná, kdo si k mladistvému vzhledu pomohl pomocí botoxových injekcí nebo jinými zákroky.

Povadlá oční víčka si nechala odoperovat Magdaléna Dietlová, cvičitelka Hana Kynychová, Martina Pártlová, prezident Václav Klaus nebo Jiří Langmajer, na botox chodí Agáta Hanychová, Simona Krainová, Veronika Jeníková, Zlata Adamovská nebo Martina Gavriely a o faceliftingu Sagvana Tofiho si už několik let cvrlikají vrabci na střeše.

V zahraničí jsou plastické zákroky celebrit na denním pořádku. Do dějin vstoupila zpěvačka Cher, herečka Melanie Grifith nebi Mickey Rourke.

LÍBÍ SE VÁM TENTO ČLÁNEK? HLASUJTE PRO NĚJ ZDE!

Autor: lara, gamk