Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Markéta Poulíčková: Vlasy jsem si zničila barvením

Hvězdný styl Markéty Poulíčkové
30. července 2010 | 06:46

Zpěvačka Markéta Poulíčková (22) na sebe poprvé upozornila vítězstvím v soutěži Zlíntalent. To se psal rok 2002 a jí bylo pouhých 14 let. Od té doby zazářila na mnoha pódiích, mimo jiné i tom karlínském, kde hraje a zpívá v muzikálu Carmen s Lucií Bílou.

Mám být blondýnka?

„Původně jsem hnědovláska, ale často měním barvy. Ještě jsem se nerozhodla jestli chci být bruneta nebo blondýna. Bohužel jsem si tím vlasy trochu zničila, takže už dva roky chodím ke stejné kadeřnici. Dává mi na ně masky a zábaly a trochu se to zlepšilo.“

Líčení nepřeháním

„O tvář se starám jako každý druhá ženská, nic nepřeháním. Navíc v divadle mám někdy na obličeji kýbl make-upu, proto ven chodím s minimálním líčením. Řasenka, lesk na rty a jdu.

Umím být i dáma

„Módní trendy sleduju a vybírám si to, v čem se cítím pohodlně. Nejnovější výstřelky si na sebe neberu za každou cenu. Nejraději mám kecky a džíny. Podpatky beru jen ke slavnostnějším příležitostem, moc na nich totiž neumím chodit.

Chlapa dokážu obléknout

„Líbí se mi elegáni a gentlemani. Košile, černý kalhoty…takoví ti frajírci. A pokud je i chlap typ na tetování, sem s ním. Já sama se piercingu a tetování vzdávám. Při představě, že se v sedmdesáti budu koukat na to cosi, co mám na těle, se mi nedělá dobře.

Autor: hap