Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Vanessa Paradis: Johnny Depp je dokonalý a je jen můj!

Vanessa Paradis a Johny Depp jsou do sebe i po dvanácti letech stále zamilovaní
8. července 2010 | 13:02

Francouzká modelka Vanessa Paradis (37) kam jde, tam se vychloubá. A má proč. Její životní partner a otec dvou dětí je Johnny Depp. Vanessa pro britské vydání Marie Claire prozradila jak je Johnny dokonalý a tím donutila ženy po celém světě vzplanout žárlivostí.

Éterická modelka a občasná zpěvačka Vanessa Paradis se pro britský magazín rozpovídala. Popsala podrobnosti z dvanáctiletého vztahu, který sdílí s miláčkem žen Johnnym Deppem.

Vášeň díky vzdálenosti

I po dvanácti letech společného soužití a dvou porodech herec a modelka dokáží ve vztahu udržet vášeň. Vanessa prozradila recept, jak na to. „Tak zaprvé. Takový vztah nejde jen tak s někým. Musíte najít toho pravého partnera. Zadruhé je pravda, že nejlépe našemu vztahu prospívá to, že oba dva máme spoustu práce a nemůžeme spolu být každý den,“ vypráví herečka. Depp často odjede i na několik týdnů, když natáčí nový film a Vanessa se mezitím stará o dcerku Melody (12) a syna Jacka (8).

„Také k máme hodně úcty jeden k druhému,“ pokračuje sedmatřicetiletá modelka. „Oba víme, že pokud chceme, aby náš vztah pokračoval, musíme svému protějšku dát dostatek prostoru a především si bezmezně věřit.“

Miluji ho, miluji!

Také se svěřila, proč Johnnyho tolik obdivuje. Stále zamilovaná Paradis prozradila, že by mohla napsat nekonečný seznam věcí,kterém na něm miluje. „Zbožňuji se na něj koukat, když je zamyšlený a řeší nějaký problém. Líbí se mi také sledovat, jak hovoří s lidmi, jak se potýká s věcmi.“ Vanessa by mohla pokračovat. Svého muže obdivuje i jako umělce, herce, otce. Nemůže se ho nabažit celého. „Myslím, že je nepřekonatelně kouzelný!“

Autor: amp